24.03.1999

1. jebo te perica ognjenović.

lo lo lo
    4lol

2. I da Caro mešaš idem da ginem i idem da branim svoju zemlju....

al šta vi znate šta je domovina?

3. ali bih dao život ako treba

ти си луд онда

ја бих дао живот само и искључиво ако би ми окупатор упао у кућу, значи бранио бих своје, не овај народ генерално који никако не заслужује ни да за њега да живот робијаш циганин кога пошаљу на фронт да буде топовско месо

4. ДОМОВИНА СЕ БРАНИ ЉЕПОТОМ

5. Retko ko zna. jebiga, okupirana je, samo niko ne sme ds kaže to

6. al šta vi znate šta je domovina?

Ovde si se brutalno odao.
    Kaže se otadžbina. Ustašo okorela

7. Vidiš, ti bi dao da šiptar kolje majku i sestru, ko i jebač. Ja ne bih.

сваким постом показујеш све већи дебилизам, немој више молим те

8. al šta vi znate šta je domovina?

Domovina je ono što imaju Hrvati. Mi Srbi imamo otadžbinu!

9. Marko bi poslao Puju Šotku da mu brani kuću, a dža dža dža.

10. Kad dodju do tvoje kuće tad ćeš da se braniš?

pa ima li nešto gluplje?

11. Domovina je ono što imaju Hrvati. Mi Srbi imamo otadžbinu!

Ovde si se brutalno odao.
    Kaže se otadžbina. Ustašo okorela

Ajde nemoj da mi plagiraš post seljačino jebem usta škrbava

12. Marko bi napisao nešto tipa "50 načina kako Pujo brani otadžbinu od balija, šipaca i ustaša" (ne nužno tim redom).

13. није глупо него ми се јебе за све остале, апсолутно

14. Marko
    ја бих дао живот само и искључиво ако би ми окупатор упао у кућу, значи бранио бих своје, не овај народ генерално који никако не заслужује ни да за њега да живот робијаш циганин кога пошаљу на фронт да буде топовско месо

Plus milijardu. Što bih se aj cimao da branim nekog kosovarskog javia npr. ?

Kad dodju do tvoje kuće tad ćeš da se braniš?

Ne, nego cu im prodati lepo kucu i imanje za dobre pare i otici u Segedin. Zivecu ko car.

15. замисли мораш да браниш јавиа

16. Ajde nemoj da mi plagiraš post seljačino jebem usta škrbava

Ti to 'oČeš da kažeš da sam ja kupiJo i diplomu na kragujevačkome unezveritetu, jeRi to 'oČeš da kažeš, a?

17. маторци, имали сте своју прилику да покажете нешто у тим ратовима и попушили сте курчину, мислим мене би било срамота и не бих смео да се јавим после таквог нечега, али хвала богу нећу имати прилику

18. како бисте ви бранили јавиа

19. Kad dodju do tvoje kuće gotovo je....stvarno ste...nemam reči..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.