24.03.1999

1. Гађали су школе и болнице јер је наша војска штекала технику по њима, а друге цивилне циљеве су гађали из више разлога, прво јер су говна, друго јер су говна, треће јер су говна, злочинци, пиздурине и четврто, некад нису хтели/смели да се враћају са тим наоружањем на авионима из опет неког разлога (да ли им је то неко наредио или шта, није ни битно).

2. Ti i da dobiješ priliku da se pokažeš, ti bi na Vukajlijinom četu prozivao čekaoničare i slično.

3. шта ти мени демигод ша ша јел умеш да очистиш утоку пичко?!11

4. Kad dodju do tvoje kuće gotovo je....stvarno ste...nemam reči.

Jeste, gotovo je. Pitaj kosovare koji žive u četvorosobnim stanovima na Vračaru i voze besna kola, dok ja sirotan vozim ladu karavan koju je pojela korozija.

5. Nažalost, imaćeš da pokažeš muda za par godina. A kad ti se zapuca pred kućom kasno je.

6. Jesam ja tražio da me neko brani? To Marko okuplja ekipu po čačku da ga brane...

ja umem i sam.

7. Ti to 'oČeš da kažeš da sam ja kupiJo i diplomu na kragujevačkome unezveritetu, jeRi to 'oČeš da kažeš, a?

Posle onog mog posta falilo je samo ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE. Ovako si upropastio jednu epohu

8. ко ће да запуца?

брате ај мало посматрај ствари ван русофилских сајтова и клипова о јсо-у на јутупу свега ти, избаци и ти и остали те идеје из главе плс

9. некад нису хтели/смели да се враћају са тим наоружањем на авионима из опет неког разлога (да ли им је то неко наредио или шта, није ни битно).

Nisu smeli da se vraćaju (bacali su i u Jadran, ako niste znali) jer je negde moralo da se uništi naoružanje koje se nakupilo. Vojna industrija nije smela da prestane sa radom. Ekonomija i najsuroviji kapitalizam.

Mnogo ste prosti, ja da vam kažem. Sklonite tu Slobinu sliku što vam visi pored ikone, pošto zrači gadno na mozak (Slobina slika, ne ikona).

10. Šomi, ima na vračaru i da nisu kosovari nego nišlije, pa iz jagodine, pa iz kragujevca...

ajd da te vodim sutra kod kuma da pitaš njega?nije daleko u grockoj...

11. Маркo

шта ти мени демигод ша ша јел умеш да очистиш утоку пичко?!11

Ko to još radi? samo je bacim na "G" kad se isprazni i pokupim oružIje od onoga koga sam ubiJo.

12. Šomi, ima na vračaru i da nisu kosovari

XAXAXAXA

13. Idite vi u rat ja ću da ostanem da vam tešim žene!

14. Ti si javio stvarno kreten što se toliko cimaš.
    Izvini pto moram da ti to javno kažem.

15. Pa zašto ne bih mogao i ja tako. Zakuca šiptar na vrata, dobar dan-dobar dan.
    - Hoćete da mi prodate imanje za pola miliona?
    - Ma skon probljem bišoć, može i za 100 soma.
    - To maćorie, evo ruka.

16. Nisu smeli da se vraćaju (bacali su i u Jadran, ako niste znali) jer je negde moralo da se uništi naoružanje koje se nakupilo. Vojna industrija nije smela da prestane sa radom. Ekonomija i najsuroviji kapitalizam.

А оно јес', омакне им се и Алексинац и нишка пијаца, и тако то, јбг.

17. хахахах психијатре, то им је вероватно најтеже падало у тим временима кад су јадни блејали у рововима и микроталасним рернама гађали невидљиве авионе

18. Борко

Nažalost, imaćeš da pokažeš muda za par godina.

Evo pravog patriJoCkog, zluradog komentara. Samo biste ratovali nešto. Nije vam dosta Call of Duty, a ni Battlefield.

19. Caro, znam, ali bar nije dosadno.

Care, ne vidim šta je smešno pun Beograd dodjoša...snašli se ljudi...ko mu je kriv što se on nije snašo...

20. GLEDAJ MILUTINE KAKO GAĐAM AGRESORA MIKROTALASOM

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.