Prijava

Али поредити га са Балашем...није баш паметно.

Капирам да о'ш рећи да је Бора бољи текстописац од Балаша.
Бора је добар рокенрол текстописац. Зна да направи стих који мож да ти сече вене. Мислим, погледај Ђубре. Генијална ствар.

Hocu reci.

Али поредити га са Балашем...није баш паметно.

Verovatno nije.

Ne mogu se njih dvojica porediti uopšte. Glupo je. Čudi me da ta postava Ranog mraza nije eksplodirala, na sobu mislim u kojoj su se našli njih dvojica i Bilja Krstić s njima.
Ja dotičnog panonskog govnara ne podnosim kao čoveka ali ako ćemo iskreno ovaj je negde i napredovao a Bora je na žalost moju veliku nazadovao. Ali mjah, šta ćeš, valjda bez alkohola čovek ne stvara tako kreativno više.

Хахах, има нечег Аурора ту, или је до алкохола или по младе пичетине који дегустира :)) Најбоље је песме радио када је био сјебан начисто.
Балаша не знам лично, тако да не могу да судим о томе какав је човек, али да је ненадјебив геније, то не може нико да ми оспори.

Jeste genije, ali je šupčina od čoveka. Kako rekoh negde Žao mi je što sam mu savremenik, ovako da je živeo sto godina pre mene pa da mi pričaju ja bih rekla Ajd lažeš, stipu me da slušam, ovako ne mogu...jbg.

Дај бре, какав Балаш? Тај човек и не пева већ прича неке приче. И то смор приче.

Самхаине, кажеш није певач,а? ЛОЛ, ко каже да јесте. Није ни Цане, па јебе кеве.
Смор? Како коме, мени поезија. :)
Не сери бре Пуфно са тим педерима!

Ови момци су цареви. Уболи су срж. Сатан их благословио.

Бора је матори прдоња коме је време одавно истекло. Штавише, чорба је сасвим обичан просечан кењкави екс ју рок бенд.

Čini mi se da sam ga jutros video na Pinku kod Leeeee Kiš. pi bre.

Филозофе иди самобичуј се.

Filozofova rečenica default za muzičku neobrazovanost. Sluša EKV garant.

Малопре видех реламу на ТВ-у:

http://www.rts.rs/page/rts/ci/pgp/story/1181/%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/939242/%D0%91%D0%BE%D0%BA%D1%81+%D1%81%D0%B5%D1%82+%D0%A0%D0%B8%D0%B1%D1%99%D0%B5+%D1%87%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B5+%D1%83+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%98%D0%B8%21.html

Све што вреди од овог бенда у једном паковању. Мораће то да се пазари.

Штавише, чорба је сасвим обичан просечан кењкави екс ју рок бенд.

Цссс...

Don Filozof je ovde jedini neispranog uma od borinih plagijata.

То Џиме, има и ја то дузмем. Иначе у једном тренутку сам посматрао Бору као тоталног идиота, али неки интервјуи и његова прича у последње време ме убеђују да је нормалан лик. А и скин'о се са алкохола па је можда и зато. :Д

Oduvek su mi bili nj

Брате... То може да каже једино неко ко се или уопште не разуме у музику, или уопште нема слуха, или је од овог бенда чуо само ствари од деведесетих на овамо. Ја мислим да је код тебе вероватно у питању ово последње. Послушај све албуме који су снимљени док је Рајко био гитариста, па кажи да ли је просечан бенд.

Разумем ја да неко не воли тај бенд, тј. да му није по укусу. Укуси су различити. Али рећи за један од највећих (можда и највећи) балканских рок бендова да је просечан и кењкав, то је већ обезвређење.

Don Filozof je ovde jedini neispranog uma od borinih plagijata.

Да си икад држао у рукама било који ЦД од чорбе, плочу или касету, као што ниси, приметио би да су сви 'плагијати' потписани именом оригиналних извођача. Кад потпишеш нешто, то се зове 'обрада', а не 'плагијат'.

То је исто као кад би рекао да је Металикин Garage Inc. плагијат.