Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
u čemu je fora?
Gledao seriju jednom, mislim da sam imao 10 godina i tada sam odlučio da ličim na njega. I eto ...
Pa da, i ja. Bila sam zaljubljena u Sandokana i pržila sam se na sve što je radio...Ali sam gledala skoro neke reprize i strašno se razočarala, nisam trebala. A imala sam i album i majicu i tanjir...
Ma da, serija je prastara, ne vredi to gledati posle dvadesete godine, samo se razočaraš u idole. Slično mi se desilo sa Indijanom (prvi deo), jes da je i dalje dobar film ali daleko od onoga kada sam ga prvi put gledao.
Meni i sa Džeri Luisom, ustvari bio mi je mnogo smešniji kada sam bila mala.
ne kapiram...
Сандокан је проверено највећи јебач икада на земаљској кугли!
Знам да је имао рибу Маријану и заклеог непријатеља Брута , опасно барата мачом ито......нисам скоро гледао , има богами 5 ,6 година...
Ахахахах натнат добар ти аватар!
i tako......... ima li koga?
:)
Prva!
Da skinem natnat sa trona!
Gde si domaćine, šta se krčka?
Jutro :)
Ja samo došao da se javim, idem sad, vozdra.
Znači, truba...
Pozdrav svima :) Long time no see!
Nema nikoga osim mene. Penzos usisava, Pekky sigurno u školi, Dub ljut...
u u u u u u u
U školi? Neeeee. Na faxu? Daaaaa. :)