Zemun, brate...

1. http://vukajlija.com/forum/teme/23108-zemun-brate?strana=6#post_1230480

Marija Bursać, a ja rek'o "geto oko Prvomajske". Zajeban kraj stvarno. Često sam imao prilike da čujem u crnoj hronici da je tamo bilo bodenja, pucanja, premlaćivanja, dilovanja..., možda više nego za bilo koji drugi kraj u Zemunu.

2. Триша
    Ja isto volim šetnju po keju, posebno da vozim bajsem...
    Nadam se da će produžiti kej i potpuno povezati Savski i Zemunski, pa da imam 20 kilometara nesmetane vožnje...

Амин. Смарање је правити неколико кругова на том малом простору. Поготово сад кад је топлије, па је у функцији онај проклети возић, половину пута ми смета.

3. Jašta ! Kej arči !

4. ЗЕМУН ЦЕО ЈЕБЕ !!

5. kolko stanovnika ima zemun?
    ja sam inače iz mesta koji je za novi sad isto što i zemun za bg, mi smo kao deo novog sada al volimo za sebe da kažemo da smo poseban ''gradić'' Pošto je Petrovaradin dosta mali, tj prostorno i nije tako mali, poprilično je velik samo je slabo naseljen. Tako da su moje simpatije uvek bile prema zemunu u odnosu na bg

6. има од 50 до 100 хиљада...нешто између.

ја нисам из Земуна, али много га готивим и људе у њему.

7. a ja uvek slušao preuveličavanje kako ima stanovnika skoro ko NS, ili to ili da ima oko 200 000.
    a 50 mi već deluje baš malo, ipak mi deluje mnogo veće

8. дај му 100 000 максимум заједно са галеником и околином, ал то му већ није ни земун.....
    велики је по површини, великим делом је у кућама...али и те зграде што има су све са мало спратова

9. земун лосе.

10. И ја мрзим Земун, али не и људе који у њему ОБИТАВАЈУ.

11. Forza tvorza,Munze konza!!!!

12. Stanovnik Zemuna ali ne tipični. . .Inače okretnica 15ice (gornji grad)

13. Marije Bursać, decxaci.
    Ono, najviše dilovanja ima tamo u onom kraju preko puta zemuskog parka. Kad sam blejao tamo, svako malo neka racija il' murija mlati nekog. Uglavnom je to debilan kraj. Ovo kod mene uglavnom mirno, ali kao i svuda, ima debila koji se kurče.

14. Zemun kobjašnjava!!1

Ja sam od rođenja Zemunac, zato pazite šta pišete!

I ko kaže da Zemun ima od 50 do 100 hiljada stanovnika? 150 'iljada bre, i to samo gradska zona!

EDIT: Galenigga!

15. Komšije Gospod Bog, Agilni. . .ja kod Gavrila Principa( OŠ, Okretnica 15 , 45, 78)

16. O, al' smo svi blizu. Zemunski nkla.

17. rođen u zemunu, kao i 3 kolena nazad sa ćaletove strane i živeo 8 godina.

Volem zemun i kej i gardoš...posle se preselio u 62 pa 61 blok i smorio se -.-

18. Filozofe, komšijo ja odmah preko Jelovca kod Kalvarije :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.