Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zar ne bi bilo lepo da saznamo dal' ima vise grobara ili delija? Obavestite me na bilo koji nacin za koga navijate (slikom, pesmom sa tube-a,...) Ako niste opredeljeni, probajte da se opredelite samo zbog teme, jer je totalno nebitno, samo bez pominjanja drugih klubova!
Aj da ti zapljunem temu.
PARTIZAN
YVEYDA!
OPA!
ZVEZDA! :)
http://www.youtube.com/watch?v=OV49c5wxxj8
ЂУЛА НАВИЈА ЗА ЗВЕЗДУ!
Звезда, и шта је уопште Партизан? Чуо сам за неку Војводину, ал за ове никад...
Celo selo crveno i belo samo grad navija za RAD. FK RAD
haha, ovo je dokaz da neces nista reci alenu, jer i ti si zvezdas, :P
PARTIZAN, GUBITE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pinki, jel ti ne vidis dobro?
Бели, али Ален ми је ортак:)
Nema veze, zastitio bi ti svog deliju!
Наравно:)
Zvezda, al oladio sam odavno od loženja na derbi...
Djuli hakovali password, pa sad pisu gluposti.
HAHAHAHAHA, MORA DA SAM TO JA!
ПАВТИЗАН~~
Partizan!!!!!!!!
PARTIZAN
PARTIZAN