po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi mi bodrimo te uvek ZVEZDO ma gde bila ti pravi DELIJA veran je ko pas-pas uvek ZVEZDO racunaj na nas...na na na....
Oduvek su se svi lozili na zvezdu..U skoli uvek je bilo vise njih koji navijaju i uvek su bili jaci..imali su veci izbor za basket, fudbal,a i zvezda je tad bila bolja ne bas mnogo al ajde neka..priznajem..No docekam i ove trnutke da nijedanput ne pomislim na zvezdu i da mi derbi vise nije zanimljiv jer partizan nema skim da igra...dal to bio basket dal to bio fudbal..
Srce mi je puno jer volim Partizan!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
PARTIZAN
I OPET I ZAUVEK P A R T I Z A N
ALO, necu da mi zbog tebe zakljucaju temu, bravo za tebe i taj neki partizan, samo ne spamuj!
partizan
Шта мислиш, када имам црвена и бела крвна зрнца?
QPR :-)
(Zvezda)
Bravo, bravo! :)]
Reservoir odusevio si me!!!
Što reče Ljuba Tadić, stvar је kućnog vaspitanja da se navija za Zvezdu.
И напред Звездо тебе волим јааааааа
И напред Звездо ти си најбољааааааа
Тебе волим ја, јер си најбоља, јер си моме срцу најдража!!!
Zvezda+Olimpijakos+Spartak=<3
po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi mi bodrimo te uvek ZVEZDO ma gde bila ti pravi DELIJA veran je ko pas-pas uvek ZVEZDO racunaj na nas...na na na....
ZVEZDA!
http://www.youtube.com/watch?v=4kAIBoh4i6c
Oduvek su se svi lozili na zvezdu..U skoli uvek je bilo vise njih koji navijaju i uvek su bili jaci..imali su veci izbor za basket, fudbal,a i zvezda je tad bila bolja ne bas mnogo al ajde neka..priznajem..No docekam i ove trnutke da nijedanput ne pomislim na zvezdu i da mi derbi vise nije zanimljiv jer partizan nema skim da igra...dal to bio basket dal to bio fudbal..
Srce mi je puno jer volim Partizan!
Звезда ОоОоО