U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/10/10/122718/VENDI.jpg
JA EKREMUJEM!
ČEREČIM!
KEREBEČIM!
UNIŠTAVAM!
JA KUTLAČOM O LONAC PA OPA-OPA HOP-CUP !
JA .....JA!
DEMOLIRAM PIČIĆ!
PRAVIM KRATER OD PIČKE!
JA KAD JEBEM LETE GELERI!
JA KAD JEBE KURČEVI CVJETAJU KO TULIPANI U APRILU
OD UNIŠTENIH PIČAKA KOJE SAM RAZORIO MOJOM KURČEGANJOM PRAVIM TURŠIJU I DONIRAM SIGURNIM KUĆAMA!
OSVANUO JE PRELEP DAN NA MOJOJ FARMI, BLISTALO JE SUNCE I KUČKE SU VESELO NJIŠTALE U ŠTALI. ČUO SAM MOJU DOMAĆICU KAKO SE VRIŠTEĆI SAMOZADOVOLJAVA U SVOJOJ TAMNICI I TAMAN DA SE OKRENEM I ZASPIM ČUO SAM NEKE METALNE UDARCE I NEKOGA KAKO SE DERE "PACOVE KURVETINO KURVANJSKA IZAĐI NAPOLJE".
iZAŠAO SAM I VIDEO JEBENOG VITEZA, SAV SJAJAN U METALNOM OKLOPU A ISPOD NJEGA KONJ BEO KAO SEKA SABLIĆ DA GA JE OPRALA. IMAO JE I ŠLEM SA ZMAJOM I OGROMNU DVORUČNU VITEŠKU MAČEGANJU - "DOŠAO SAM DA TI UZMEM KONJUŠNICU, KUČKE I PREOTMEM EKLIPSU" PRODRAO SE. NA KRATKO SAM POMISLIO DA ODMAH PUSTIM KUČKE DA GA RASTRGNU ALI ONDA SAM SHVATIO DA BI TO BIO USTALJENI MODUS OPERANDI TE SAM ODGOVORIO "ČEKAJ DA SE OPREMIM PA DA TE SATREM KO SELJAK PRVU RAKIJU UJUTRU".
ISKOPAO SAM NEGDE STARU ZARĐALU KOŠULJU OD METALNIH PRSTENOVA, NAVUKAO KOŽNE COKULE ŠTO KORISTIM KAD IDEM U ŠUMU I JOŠ NEKE PRLJAVE FARMERKE DA NE PRLJAM ČISTE. NADENUO SAM NA GLAVU NACI ŠLEM IZ DRUGOG SVETSKOG RATA, DOGRABIO BUZDOVAN SA ŠILJCIMA I OTIŠAO DA GA SRETNEM NA BOJNOM POLJU.
KAKO JE SAMO BIO LEP PRIZOR, KUČKE KOJE SU SIKTALE I BLAŽILE, EKLIPSA KOJA JE LEVOM RUKOM ŠAŠOLJILA DESNU BRADAJU I NEZAINTERESOVANO GLEDALA, MOJA KOLEKCIJA KOČEVA SA GLAVAMA IZA NAS I BLATO POD NOGAMA DOK SAM KRETAO DA SRETNEM PRINCA NA BELOM KONJU. KOJI JE BIO BUDALA JER JE SIŠAO SA KONJA MESTO DA ME SASEČE KO DRUID MAGIČNU BILJKU SRPOM.
"ZA ISTINU I PRAVDU" PRODRAO SE I KRENUO U JURIŠ. DOČEKAO SAM UDARAC MAČA SVOJIM BUZDOVANOM, ŠUTNUO GA U KOLENO ONDA KOMBO UDARCEM NOGOM U JAJA I DRŠKOM OD MOG ZARĐALOG ORUŽJA U ČELO. BUDALA JE MISLILA DA ĆE OVO BITI NEKA EPSKA BITKA LETNJI DAN DO PODNE. HA! MAČ MU JE ODLETEO JERBO IDIOT SE USRO, ONDA SAM MU SMRSKAO DESNU RUKU JEDNIM UDARCEM. OSETIO SAM KOSTI KAKO FINO KRCKAJU I KRV JE OBLILA MOJ BUZDOVAN SA PO KOJIM PARČETOM METALA OD NJEGOVE RUKAVICE. "NEĆEŠ DRKATI PAJVANE!" ONDA SAM MU SKINUO ŠLEM DA VIDIM KAKVA JE TA SISA ŠTO SE USUĐUJE DA POĐE NA MENE. BIO JE VEOMA LEP ČOVEK, KOLIKO JA MOGU DA OCENIM ZA MUŠKARCA, SAVRŠENO BELI ZUBI, ŠIROK OSMEH I TALASASTA BUJNA KOSA. "NEMOJ DA ME UBIJEŠ MOLIM TE, IMAM PARE DAĆU TI PARE, SAMO NEMOJ DA ME UBIJEŠ" POČEO JE DA BUNCA DOK MU JE ČELO PULSIRALO OD PREĐAŠNJEG UDARCA. SRCE MI JE ZAIGRALO OSETIVŠI NALET SAŽALJIVOSTI. "NEĆU LEPI PRINČE, PUSTIĆU TE" PROŠAO SAM IZA NJEGA I BEJZBOL UDARCEM U RASPARČAO GLAVU DOK JE KRV POPRSKALA MOJE KUČKE A PARČE MOZGA ZAVRŠILO NA SISI MOJE DOMAĆICE, INAČE SAVRŠENOJ SISI.
IZVADIO SAM NOŽ I RASPORIO MU STOMAK VADEĆI JETRU I JEDUĆI JE NA MESTU, KAO ESKIMI IZ NEKOG FILMA ŠTO SAM KAO MALI GLEDAO. OSTATAK SAM OSTAVIO KUČKAMA I OTIŠAO DA SEREM I ZAPALIM PRVU CIGARU.
haahahahahahaahahah
JA MOZGAM
JA KUPUJEM DUREKSOVE KONDOME !
... kuvala je rucak za supruga koji je taj dan trebao da dodje iz Italije. Nikad nije mislila da ce ona, jedna urbana intelektualka,moci da se zaljubi u jednog kamiondziju, ali cim je pogledala u njegove oci bila je smotana kao palacinka. I sad je njen zivot docekivanje sa puta i ispracanje na put, njen najdrazi zvuk je zvuk sirene kamiona a njen najdrazi miris mirs ustajalog znoja i motornog ulja.
... rekao joj je da dolazi oko 16h tako da je polako pocela sa kuvanjem rucka oko jedan racunajuci na to da ce joj ostati jos vremena da se se istusira i sapere sa sebe znaoj od kuvanja, ljetne sparine i uzbudjenja zbog skorog vidjenja voljenog supruga.
... muzika je bila glasna i mrdala je kukovima dok je mjesala podvarak u loncu na ringli, njegovo najraze jelo. Odjednom ju je neko zgrabio odpozadi za grudi i polubio u vrat, ispustila je kratak vrisak ali onda je ugledala njegove zuljevite ruke i prljave nokte na svojim grudima i znala je da ju je iznenadio ranijim dolaskom kuci. Nije joj trebalo dugo da se nakon prvobitnog soka opusti u njegovom stisku. Ljubio joj je vrat i mjesao grudi dok joj se nije zavrtilo u glavi i dok joj varjaca nije ispala iz ruke. Zatim ju je okrenuo i odnjeo na trpezarijski stol gdje joj je jednim laganim potezom skinuo ljetnu haljinu i poceo da ju ljubi.... Uzivala je kao nikada do tada u njegovim poljupcima koji su imali ukus duvana i piva, njen najdrai ukus, a izgledalo je kao i da on uziva u tome sto ona mirisi na podvarak i svijez kiselkast miris znoja jer je ipustao divljacke zvuke. Mirisao je na muskarca, i ljubio ju je kao muskarac... Nije ni primjetila kad se skinuo, a on je vec bio u njoj, duboko i zestoko, cupajuci joj kosu i ljubeci grudi...
... stol se tresao i pucketao, podvarak je polako poceo da zagorjeva ali njima nista to nije bilo bitno, oni su uzivali jedno u drugome kao nikada do tada....
JA KAMIONIŠEM
Čast je učiti jebanje od takvih jebača!
I da,ja jebem prvi put!
PRVA LEKCIJA: UKLJUČI CAPS KAD JEBEŠ!
СЛУШАМ НАМ НАМ НАМ НА ЈУТЈУБУ И МИСЛИМ КАКО СЛАТКИ СУ ХРЧЦИ !
IDEM REDOM I OBJAŠNJAVAM!
JA ĆETUJEM !