ЈЕБАЊЕ 5.

1. JOGURT RAZJEB'O! UDRIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Ja spopadam na ulici ljude i hvalim se kako mnogo opasno jebem, a oni mi ne veruju. Ja im onda za primer pojebem na njihove oči majke, tetke, sestre, strine... Ma sve ima izjebem kurcem! Onda oni idu po svetu i pričaju šta su imali prilike da vide... Kažu da sam KRALJ JEBANJA!

3. Ja jebem bolje od Kike!

4. Ja jebem bolje od Kike!

In jor drims.

5. Zašto se ne biste našli i uporedili?

6. E, ovaj mi se predlog svideo.

'Ajde, Storma, izlazi iz rupe, od jebanja razneću ti dupe!

7. Ne dam dupe, al' ću od tvog da napravim Tur de Frans ogromnim streponom!

8. Kada brke svoje ja zasučem, kurcem ću po pičci da te tučem!

9. Ja neam čkupi, mi cure s neta smo prerušeni dečaci, daso! Ima da te silujem kad se sagneš da dohvatiš sapun! JA JEBEM NESPREMNE!

10. Znači, mene nećeš. Ja sam rođen spreman!

11. Ti si rođen namrgođen, a takvi najpre završe rascvetalog buljsona!

12. Spremnost mi je prirodno stanje, ja sam rođen spreman za jebanje!

13. Kakav sapun, kakvi bakrači, Kika će na kurac da te kači!

14. E sad bih ti nešto rekla, al' neam vremena dok ti čerečim dupe!

15. Ti to nešto slabo radiš čim ja ništa ne osećam...

16. Ne osećaš jer sam ti slomila kičmu u procesu pa si od dupeta naniže neosetljiv!

17. Čekaj, Storma, ti si to neko nedužno dete obeščastila. Ja baš sad osećam kako mi ga devojka safta.

18. Kika, pa nisam znala da si i u delirijumu koliko sam te rascepila.

19. Haluciniraš, Storma. Kažu da do toga dolazi kad si predugo na mom kurcu...

20. Ne jebeš, Kiko, a i ne možeš kad ti je pišica okrenuta na kontra stranu, pa samo primaš močugu koju sam nabavila specijalno za tebe!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.