I digne se kad mu steraju u dupe, videla Storma.
Pošto sam završila s tobom, odoh da jebem Pigmeje u patuljasta dupeta, čisto sporta radi, da bolje beže od lavova!
Možda, ali je to nešto mizerno u poređenju sa mojim Vitorom Belfortom. Zato se ja tada okrenem pa tog što mi nabija tu siću izburgijam tako jako da ga pamti dok je živ (ili živa). Uradio Kika tebi. Sad, pošto si izbambusana, možeš da se jebeš sa tim pinčićima...
Pa stvarno sam mislio da ću u tebi imati dostojnog rivala koji zna da jebe, kad ono... Ode storma da pokazuje svoju silinu na nekim šupčićima... Bruka..
Ti i dalje haluciniraš... Kikina je kurčina velika i jaka, a i muda su mu kao šaka!
I digne se kad mu steraju u dupe, videla Storma.
Pošto sam završila s tobom, odoh da jebem Pigmeje u patuljasta dupeta, čisto sporta radi, da bolje beže od lavova!
Možda, ali je to nešto mizerno u poređenju sa mojim Vitorom Belfortom. Zato se ja tada okrenem pa tog što mi nabija tu siću izburgijam tako jako da ga pamti dok je živ (ili živa). Uradio Kika tebi. Sad, pošto si izbambusana, možeš da se jebeš sa tim pinčićima...
Pa stvarno sam mislio da ću u tebi imati dostojnog rivala koji zna da jebe, kad ono... Ode storma da pokazuje svoju silinu na nekim šupčićima... Bruka..
Stormaaaaaa? Hajde da se nađemo više i da se pojebemo onako muški?
Stole jebe Novaka!
http://www.youtube.com/watch?v=ceB9549hsQI
Storma jur doin it rong! Zašto ga jednostavno ne jebeš kako treba, pičkom u (ili tačnije) oko kurca?
To i mene zanima, Zezatore... Ja sam se tome nadao, kad ono ispade nešto uz kurac...
Ispade da je više zanima tvoj čmar od kurčine...
Alo, bre, kakve su ovo prozivke! JA TOLIKO JEBEM DA MI JE ORASTAO PRVOKLASNI PENIS!
Jebemliga šta je...
STORMA IMA TOLIKI KLITORIS DA, KAD BI BILA MUŠKO, ZVALI BI JE KIKA!
UH KAKAV JEBAČKI OBRAČUN KOD OK KORALA! ŽENE UZDIŠU,ALI JA NE MARIM ZA TO,JER JA MUDRO JEBEM!
jebem...
NIKO NIŠTA NIJE JEBO 10 SATI! ŠTA STE SE ULENJILI? GDE JE KAKAROT?
JA JEBEM!
Kako nije, Zezatore??? Ja sam danas jebao pravim kurcem u pravu pičku. U više navrata!
Evo sad i ovde - JA JEBEM KURCEM U PIČKU!
Šta je bilo sa Stormom?
Storma? Valjda uči pravilno da jebe... Nadam se da će me jednom raspičiti od kurožderke.
REINSTALIRAM VINDOUZ KURCINOM TIPA GIGANTSKOM, ODMA SE PUSTA PALESTINSKI BLEK METAL SA VINDOUZ MEDIA PLEJERA IZ 2003. KOMSA NEVERUE JA PANTELUJEM!
JEBO SAM FRIZERKU DOBIJO GRATIS SISANJE (i shishanje lolo) I PEDES KINTI! JA PROFITIRAM! JEBEM I OVU TASTATURU SUNTAVU STO NEMA SRPSKI!