Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
JEBEM UZDUŽ I POPRIJEKO!
Ja prvo deset pički ližem, pa ih onda na kurac nanižem!
Kikaboje šta je sa Šibom, što ga nema?
JA JEBEM!
Jag jävla kuk i fittan!
JEBEM ISKLJUCIVO U PICKU OVIH DANA!
JEBEM U USTA!
БИО САМ НА КРИВОМ ПУТУ СТО БИЧАРКИ У МИНУТУ!
JA VOAJERIŠEM!
JEBEM ISKLJUČIVO SA 50 % SNAGE, ŽAO MI ŽENA! JA URNIŠEM!
KAKVA JE OVO JEBAČKA TEMA BEZ ROKANĐEL? ONA TREBA DA DOĐE DA PIŠE OVDE!
JA ROKANĐELIŠEM!
Jebe pravim kurcem u pravu pičku, a i po drugim forumima. Ne može baš često da stigne ovde da jebe.
Ja jebem za sebe i za Šibu!
MILE JEBE PREZIMENOM!
http://www.youtube.com/watch?v=OXuVLKwY3A0&feature=related
Ja rešetam pičić!
RAZVALJUJEM RČ!
Ja graund end paundujem pičku kurcem!
KURCEM ATAKUJEM NA SUVERENNITET VELIKOG BROJA PIČAKA!
http://artsyspot.com/img/fun/awkward-family-photos/awkward-family-photos13.jpg
I OVAJ IZNAD NA SLIKU SVAŠTA JEBE! ON BILJEŽI! ALI ZATO JA JEBEM SAMO LIJEPE I ONE MANJE LIJEPE,ALI DOBRO GRAĐENE! JA SAGRAĐUJEM!
Ja jebem i za Zezatora!
ЈА АРЧИМ КО ПАНТЕЛА