Informacije o odnosu vaših glasova

1. Ајте мене, кад сте при ногама. :)

2. 15257
    Glasovi za 5544
    Glasovi protiv

3. 1753
    Glasovi za 1110
    Glasovi protiv

4. Је л' може и за мене.
    Хвала.

5. Bruce, vidi meni. mislim da nisam ocjenjivao koliko i ti ali jako, jako, blizu
    EDIT: ipak mnogo manje. zafaljujem momci :)

6. MultiChipmunkED

5272
    Glasovi za 1696
    Glasovi protiv

paninaro

35405
    Glasovi za 16133
    Glasovi protiv

7. Eo ga paninaro

35405
    Glasovi za 16133
    Glasovi protiv

8. Може ли неко да провери моје гласове?
    Хвала.

9. 10986
    Glasovi za 1538
    Glasovi protiv

10. 'Де мени, СМаре, живо ме занима.

11. 24710
    Glasovi za 6518
    Glasovi protiv

12. А сам лајкер, сунце ти. Фаља.

13. Molio bih :)

14. 11961
    Glasovi za 4702
    Glasovi protiv

15. procitah (izhejtovah lolo) cijeli januar 2007, pa me zanimaju brojke sad

edit
    fala!

16. 11528
    Glasovi za 2657
    Glasovi protiv

17. Брус, ајд' и мени кад си већ ту. Нисам дуго. Фала

18. 10794
    Glasovi za 3285
    Glasovi protiv

19. Ај кад се неко дигне да ми види ове односе. Нисам се одавно дивио својој ненавидности.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.