Informacije o odnosu vaših glasova

1. Vejvrajder:
    61951 Glasovi za
    33154 Glasovi protiv

2. Ако може једна брзинска провјера, био бих захвалан.

3. Mitke:
    2766 Glasovi za
    1660 Glasovi protiv

4. I meni jedna molim.

5. Rejvenka:
    1873 Glasovi za
    283 Glasovi protiv

Deki:
    12947 Glasovi za
    862 Glasovi protiv

6. Имам добар просјек, испада да читам око 35 дефиниција дневно. Није лоше.

7. Može i meni

10555 Glasovi za
    5722 Glasovi protiv

8. Pogledajte i meni, smatram da dosta ocenjujem u poslednje vreme. Hvala unapred.

13092 Glasovi za
    4423 Glasovi protiv

9. Aj i meni kad sam već tu.
    Hvala. PU, kakav sam hejter:(

10. 7594 Glasovi za
    4792 Glasovi protiv

11. оћу и ја, воалаа

12. 7125 Glasovi za
    743 Glasovi protiv

13. Провера молићу
    :хвала лепо:

14. 9516 Glasovi za
    5326 Glasovi protiv

15. redovna kontrola na svakijeh 14 danova, deder

16. 19086 Glasovi za
    2355 Glasovi protiv

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.