Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Uu jeste,moram da oladim sa zapišanim ciganskim hibridom.
Izvini Aleksandre.
која глупост, ти си изнео свој став, ништа друго. МИНУС
Jesam Burzume, četvrta srednje, što?
Kakav je ovaj Amantino kralj! Otvorio trol temu, jedni ga napadaju, drugi brane, svi spemuju temu a uz to verovatno mu uđu na profil da vide ko je on. Vi ga pljujete, on se ne javlja, defke mu se čitaju. E to je jebač!
Al' sam drugo polugodište.
nesto ce dobro izaci iz ove teme...ja sam se pronasao u onome 'novinarsko-akademski' stvarno ponekad pisem ko hibrid mirjane bobic-mojsilovic i zaharija trnavcevica. e sad...
neki su razvili prepoznatljiv stil kao burzum i to ne treba menjati...neki neafirmisani autori bi mogli da poslusaju neki savet odavde.
Kakav je ovaj Amantino kralj! Otvorio trol temu, jedni ga napadaju, drugi brane, svi spemuju temu a uz to verovatno mu uđu na profil da vide ko je on. Vi ga pljujete, on se ne javlja, defke mu se čitaju. E to je jebač!
+1
ja sam primetila nešto, otkako džimija nema na sajtu kvalitetnije diskusije nije bilo do ove.
Nije je bilo ni kad je on bio tu!
Mene najviše smaraju one defke gde se autor trudi da ispadne pametan, a posle čitanja njegove "definicije" bi pomislili da je išao u neku ustanovu za mentalno zaostale ili nedajbože obrenovačku gimnaziju...
Mene najviše smaraju one defke gde se autor trudi da ispadne pametan, a iz defke bi pomislili da je išao u neku ustanovu za mentalno zaostale ili nedajbože obrenovačku gimnaziju...
+1 ЛОЛОЛОЛОЛО, Ја сам ладно завршио обреновачку гимназију.
'Si siguran?
I posle mi reci da grešim...:homoseksualni smajli:
Не... Не грешиш. Ја се увек трудим да будем реалан. :лезбејски смајли:
Hahaha, dobra tema.
Mene je ubedio, više ne pišem definicije.
Amantino, sve si u pravu majstore...ni ja ne bih bolje rekao...
Za najveći broj stvari je u pravu.Ali ima izuzetaka.
Npr. Mrumunovo jebanje u defkama je totalno kul,kolko god da je zilj,a ispovedačke definicije Maloletne umeju da pogode smisao života.
такође сам провалио да човек у овом првом посту сам себе прозива да је лош аутор што и јесте а то потврђује његова најпопуларнија дефиниција у комбинацији са једним делом свог поста....
Е сад, када се укомбинује овај део поста
и ова дефиниција http://vukajlija.com/durex-extra-sensitive долази до разилажења у ставовима, осим ако ниси имао за циљ да сам себе испрозиваш да си лош аутор, као што јеси? Е ај ако можеш одговори леба ти, баш ме интересује
и да не би било да нека најлон кеса тамо иде и дрка људе а има једну дефку, Фејзбукманијак је иза овог налога од скоро... Ето
Znamo da si to ti Fejze :)