Tipologija sranje definicija

1. Ukusi su različiti. Po meni, Amantino je odličan autor, ali verovatno ima ljudi kojima se ne sviđaju njegova pisanija. Kakve god definicije da piše, da li ima pravo da tek tako pljune na sve ostale?

Naravno da ima. Imam i ja, imaš i ti. Ali ovo nisam shvatio kao pljuvanje nego kao iznošenje stavova. Misliš da su njegovi stavovi kita? To si i napisao. Ako si. Ali koji kurac kritikuješ njega što je izneo svoje mišljenje?

"Mrzim to što govoriš, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da to kažeš." - Volter.

2. Ali koji kurac kritikuješ njega što je izneo svoje mišljenje?

a koji kurac on otvara temu ako nece da cuje tudja misljenja? kapiras? ako hoces samo da se sitreses, uzmi i izdrkaj. ako hoces raspravu, otvori temu na forumu. poenta foruma je da svako iskaze svoje misljenje. i kao sto on ima pravo na pljuje po drugima, svi drugi imaju pravo da pljuju po njemu. mada, koliko vidim ovde nema mnogo pljuvanja, rekla bih da (vecinom) iznosimo svoje stavove veoma "demokraCki"....

3. i sta cemo sad? m? sta je poenta ova konstruktivne i kvalitetne kritike? sta je pisac hteo da kaze? sta sad hoce on od nas?

Na kraju krajeva, poenta je ono što sam izvučeš. Moguće da je post koji je Amantino napisao jedno golo govno kome ni on sam ne vidi poentu i koji je postovao ovde isfrustriran zato što je imao nesrećno detinjstvo, ali, eto, meni je bilo zanimljivo da ga pročitam i zbog njega sam se zamislio nad svrhom par definicija koje sam napisao. Prepoznao sam se, ako tako oćeš. Meni je to dovoljno. Boli me uvo za to da li je pisao kritiku ili osudu i da li nešto hoće od mene.

4. Na kraju krajeva, poenta je ono što sam izvučeš

aha... to je kao neka od onih budistickih prica gde svako treba sam da izvuce poentu za sopstvene potrebe.... ono, kao, za nekoga je leptir personifikacija duse, za nekoga je to njegov odnos sa majkom, a za nekoga je to simbol zelje za ekvilibrijumom... tako nesto?

5. Izgleda da je tako.

Edit: ne znam kakav odgovor očekuješ. Izvlačiš rečenice iz konteksta.

6. Gvozdenovic

Ušinula?
    To može da se desi devojkama samo u Vojvodini.

Буђава бапска средина, ово је први пут да ми се то дешава :)

Камо среће да спремам испите, осетила бих се као инвалид са ставом, овако сам само инвалид.
    Ајде ти лепо реме мрште на Игре, тамо нема расправа ни пљувања аутора, нема ни критике, немој овде да давиш пешованским пацифизмом :)

Ајде мало докажите чиме су оне дефиниције које је испљувао заслужиле да их браните? Не морате сликовито као он, али дајте неке аргументе, другу страну новчића.

Мени су куље дефиниције са примерима, јер сам провалила да не умем баш да сама измишљам ситуације и људе, јер слабо умем да лажем, па су ми ти квалитетни примери одушевљење. Неколико аутора је постало препознатљиво баш по тим примерима.
    Ове игре речима су кул јер су то бенигне дефиниције, нису квалитетне, али прочиташ, насмејеш се и наставиш даље. Не размишљаш много о наипсаном, не може да те изнервира, може само да те мало орасположи и да идеју да и сам смислиш тако нешто.

Ја искрено од тог новоизмишљеног сленга највише мрзим оне које у наслову, телу и примеру имају исту ствар, а већ из наслова ти је јасно о чему се ради. Ко ова што избрисах: http://vukajlija.com/vidi-ih-poredjali-se-k-o-daltoni/319116

7. zbog njega sam se zamislio nad svrhom par definicija koje sam napisao.

Do jaja, od sad ću i ja da pišem po Amantinovom ukusu, ako on kaže da moj stil ne valja, onda ne valja.

8. Реме си ти четврта средње (у неку руку има везе са темом)?

9. Do jaja, od sad ću i ja da pišem po Amantinovom ukusu, ako on kaže da moj stil ne valja, onda ne valja.

Mojne sad i ti da zamenjuješ teze. :) Nisam to napisao. Poenta je baš u tome da ne dopustiš da raznorazni govnjivi trendovi i kalupi utiču na tvoje definicije.

10. Ooo, s kim ja definišem....

11. Мени је засметала критика Бурзума. Свима су познате Бурзумове раковичке стилске фигуре и то је нешто што карактерише његов стил, па ко воли. Мени се допадају амантинове дефиниције јер су духовите али и у њима постоји смарачки моменат пренаглашеног карикирања којим се губи на оштрини и стиче се утисак да је само налупетао што невезаније појмове да би прикрио недостатак маштовитости. Рецимо, чипс са укусом моторног уља Титовог аутомобила којим је ишао на самит несврстаних осамдес прве и сл. Мене ето то смара, ако неког занима :р И стога не видим неку разлику између мањкавости Бурзумових и Амантинових творевина, а захваљујући томе Бурзум бива сврстан у ауторе који пишу срање дефиниције, раме уз раме са некима тамо који пишу срање дефиниције :) Тешко да се нечему не може наћи мана, биг дил.

едит: оће неко да ми скрене пажњу да је тито умро осамдесете ил нико не чита ово? :))

12. Samo bih dodao, uz sve ovo gorenapisano, da je amantino opao kao ličnost u mojim očima (da, cenim na osnovu definicija autora i njega kao ljudsko biće). Mislim, ne zato što sam se pronašao u par situacija (i nimalo se nisam izbedačio zbog toga, iskreno, libo me ckura, pišem za svoju dušu i u skladu sa raspoloženjem, što znači da mi i stil varira, pa tako mogu da napravim žestok proser, a nekad i ubodem nešto dobro), nego zato što nije ostao na temi da brani svoje stavove. ŠKK, dođeš, prosereš, i skloniš se u stranu i gledaš kako drugi mirišu? Ne ide tako, ako si izasrao, onda i brani svoje stavove. A ovako ovo spada u obično trolovanje.

13. Ја бих ово закључала. Централни лик ове теме је амантино а не дефиниције. Сулудо.

14. Мојне да закључаваш, још нисмо направили детаљан списак, ко је све кога јебао. За тако нешто бих чак ако треба купио "Курир".

15. БУРЗУМЕ, СВИ ЈЕБЕМО

16. оће неко да ми скрене пажњу да је тито умро осамдесете ил нико не чита ово? :))

Ovo drugo :)

17. ДОБРО! ТО СТОЈИ! Два дана пред апокалипсу сви ПВТови ће бити доступни јавности у ПДФ формату. Да испитамо комбинације.

18. @aleksandrakg

Ti si se u par situacija pronašaO?

19. Ипак је Аца, погледај још једном. Не бих ја пропустио да оставим већ такав коментар, не брини.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.