Сатанисти - овде и сада

1. Дај бре, Колевка је тр00 :)

2. Predlazem svima da preslusaju Nanowar- italijanska grupa koja parodira power metal bendove (Manowar, Hammerfall, Rhapsody of Fire...)

3. Метал,ла,ла,ла...

4. Нановар је био код нас више пута. Лудаци. :)

Ја хтедох да преведем Трзалицу судбине са све римама и препевавањем, за своју душу, но мрзи ме да седнем и латим се посла...

5. !AMIVOGOB MINZAL AS ELOD, KEVUAZ ANATAS!

Zezam se, to su sve sranja. Ja od metala volim pagane, posebno ruske, Arkonu, Kalevalu, Nevid, a ni Finci nisu loši, Svartby (ili oni behu Rusi na finskom), Fintroll, Korpiklaani ... A neki kažu i da je i paganizam satanizam?

6. Haha, sad možeš da pišeš rok pesme! :)
    Kladim se da će sad odma' Bitlsi da se povampire i da te zovu da im pevaš i sviraš gitaru. :)

7. Šta? Evo Lenon i ja upravo nešto improvizujemo, Krouli smišlja tekstove, La Vej otišao po vopi, a Knez Ovoga Sveta budno motri i daje inspiraciju...

8. A ja se pitam otkud ti inspiracija za onu impresivnu (i jako skrivenu) subliminalnu poruku. :)

9. 'Ој ђаволе, ој' мили брате,
    ево песму сам напис'о за те !
    Ти са роговима и црвен у пакосном лицу,
    који личи к'о да се јеб'о Дешу куварицу.
    Ти носиш виле и фураш праве старке,
    од рђавог гвожђа и оригиналне марке.
    Рифујеш гитару, дрндаш стално главом,
    мучиш шабане у паклу и пуниш стравом.

Јашеш блуднице и педере,
    дереш се к'о јарац,
    носиш у гаћама федере,
    јер ти је к'о палац.

10. Боже, Тришо... :)

11. Ahahah pesmica je do jaja, Trišo xD

12. http://blogs.setonhill.edu/TiffanyGilbert/Devil.gif
    Гамби...

Хвала Мирјана, само чекам позиве да пишем песме бендовима... ХД

13. Од кога би почео?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.