Prijava

Осећам ли ја то дозу депоније у твом гласу нина?
Мислиш да не би?

Kaizene postavi molim te temu sa predlozenim moderatorima pa da glasamo ko ljudi i ostali.

Predložio bih... sebe

prvo moderatori da se dogovore ko je na listi (u mod temi)

Obi nece da bude mod,pa bi bilo lepo da to budu Sevast i JTU :)

Bez ljutnje,ali...verovatno najgori i najgluplji predlog u istoriji sajta.
Zna se k'o i kako bira modove i sve je fino funkcionisalo dosad..
Direktna posledica izabira moda na ovaj način biće potpuna debilizacija njegove pozicije .

eh toliko toga je bilo... ma nemoguće da je najgori i najgluplji... :)

Brze bolje da ispljujete, a niste ni procitali o cemu se radi. Al' dobro...

uuuu, bem ti sve. sta je bre ovo? :))

moji predlozi i glasovi za: obelixa (nema da se necka ko snajka, nego da ispunjava gradjansku duznost), rezervoira, jimmya, vojadjusu, ljiga, Jovicica, Tulumbaca, tupana, kolacaucorbi, gambija, vlajka i pira

Kaizene sine (ako smem tako da te nazovem) čini mi se da se polako umaraš od funkcije kojom su te svi autori nazvali - otac Vukajlije i njen Bog. Prepuštaš li ti masi da u ime nazovimo ih tako, demokratskih principa, polako ali sigurno podriva ugled Vukajlije. U poslednje vreme, a naročito posle popularizacije Vukajlije u "Politici", poplavom novih članova, kvalitet moderizacije (aktivnosti moderatora u eliminisnje nekvalitetnih definicija) naglo je opao, tako da se izgubio smisao prave definicije - u smisli daš izraz i treba da ga definišeš, a umesto toga pišu se bajke ili događaji koji sa naslovom definicije nemaju ama baš nikakve veze.
Proizlazi iz svega onoga što ja vidim, niti se moderatori žele zameriti članovima zbog sopstvenog rejtinga, a niti članovi moderatorima iz istog razloga.
U svoj toj "fertumi" gomila se sve više nebuloza od definicuja koje ovaj sajt ni u kom pogledu neće unaprediti.
Shvatam želju da se Vukajlija demokratizuje, ali meni ovaj predlog više liči da se Vukajlija prepusti samoupravljanju, a u ovolikoj masi korisnika to bi bilo ravno samoubistvu. Svaki, ama baš svaki pojedinac iole aktivan u ovom trenutku, hteo bi (priznao on to ili ne) da bude moderator, a ko mu se to izmakne ili osujeti, naći će mogučnost da "da sopstveni doprinos da se osveti". Metoda ima mnogo.

Kao i do sada, ali ovaj put uz pomoć moderatora ili na predlog članova ( valjano obrazloženih - a ne samo na osnovu simpatija) o tome ko će biti moderator odlučuješ samo ti i niko drugi. Stekao si neprikonosveni ugled i neka tako ostane. I do sada se poštovala adminova - odnosno kaizenova, tako neka i ostane.

"...o tome ko će biti moderator odlučuješ samo ti i niko drugi..."

upravo tako. ja odlučujem i o načinu izbora.

Slažem se sa Kuvajlijom, i predložio bih nešto ako dopuštate...
Šta vaše poštovano administratorsko visočanstvo misli o tome da modovi, dok obavljaju tu funkciju, nemaju mogućnost pisanja novih definicija i ocenjivanja definicija drugih članova, odnosno, da im se, dok obavljaju funkciju moderatora, na neki način zamrzne status i da oni za to vreme svu svoju energiju i pažnju usmere na čišćenje sajta od raznoraznih gluposti i vraćanje starog sjaja Vukajliji?
Ako nešto znači, moj predlog za moderatore su: Jimmy, Celt, Tulumbac

@kaizen - P O Š T U J E M.

Oво је екстра. Шта је боље од гласа народа? Сузбијмо аутократију у корену... Нека већина одлучи ко ће бити онај који јесте. Е сада све зависи од главнокомандујућег да ли ће ови избори бити покрадени. Могла би да се убаци, тј. да Кајзен направи анкету са предложеним модераторима, а онај или прва тројица која сакупе највише гласова постају модератори. Мој глас иде Целту.

Ај дај људима власт па да видимо какви су... Иначе велика грешка што се Циклона тиче, јесте да је био намћор, али је исто тако бранио срж овог сајта, а то је пре свега ред, квалитет дефинција, и дисциплина... Још увек ми није јасно зашто је пензионисан... Велика грешка, јер он заиста није један од оних који "купује нов ауто"

@Mr. Moon - pretpostavimo da te odreda za moda, da li bi pristao da ti se zamrzne satus na nekih 3,6 ili više meseci. Dok svi ostali napredeuju u rejtingu ti ostaješ na rejtu u tom datom trenutku. Pa izračunaj jednostavno: pet definicija dnevno po 30 dana makar i po jedan jedini pozitivni poen ( 10 do 15 je neki prosek) i kroz period modovanja...malo previše. A?

Predlozeni za razmatranje (osvezena lista):
-Obelix
-Celt
-Christine
-sevast
-Jimmy Page
-Tulumbac
-Reservoir dog
-piro
-2pan
-Rose_W
-gamby
-Ivana_sanjalica
-JTU
-vlajkoseljak
-ljizanin
-selenijum
-Meщa
#napomena: ovo još uvek nije glasački listić, već samo vaši predlozi ko bi na njemu trebalo da bude (posle filtriranja)!

@ Kuvajlija
Nemam nikakve ambicije da postanem moderator, ali bih pristao. Stvarno mi nije bitan rejting, jer ne pišem definicije zbog pluseva. Prosek mi je možda jedna dnevno, možda i manje. Ali nije to bitno ovde. Uloga moderatora treba da bude uzvišena na neki način, i on zbog toga treba da bude van konkurencije. On je taj koji treba da brani ugled sajta i da svojim delovanjem svede nekvalitet na najmanju meru. Ja ulogu moderatora doživljavam možda preozbiljno, ali gledam na nju kao na neku vrstu "plemićke titule", među nama, običnim članovima.