U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Sanjam sinoć da mi je odabrana definicija i stalno dobijam minuse.
Лол, ладно нисам једини сањао кајлију вечерас.
Сањао сам да сам модератор, али нема нити један члан као у рилеј лајфу, и, да ствар буде још чуднија, модератора је било око 30 и они не могу да бришу дефиниције, него само постере. И имају радно време. Ај пали.
Sanjala sam da sanjam kako jedna žena stoji preko puta ulaza u moj sokak a na ulazu u moj sokak su naređani ogromni dušeci a šanac pun vode. Odjednom se pojavljuje duh nje iz mog sokaka i upada u vodu i ona preko puta umire. Isto to se ponovilo sa ostalim ženama.
Iste noći sanjam da je jedna mentalno obolela i nesavesna žena terala decu da idu po sred prometne ulice. Vozila su ih jedva obilazila a ja iznervirana počela da se derem na nju, u to nailazi neki čovek, zgrabi je i vodi njenoj kući. Krenula sam i ja za njim. NJena kuća je bila u polumraku, vezali je mi za njen krevet i počeli da joj čitamo bukvicu, kako to ne treba da radi, a ona se opire i pokušava da se odveže. On i ja smo seli za komp da nađemo nešto na netu, kad iz mraka se pojavljuje ona sa nekim nogama u rukama i počinje da vrišti. Tu sam se probudila.
A?
A jest čudno, to nisu njene noge, nego od plastične lutke. A vrištala je kao Brus Li kad ima zatvor. :)
Juče sam sanjao kako pitam kevu : Je li kevo, zašto su svi plakali kad je Paja odapeo, a ništa nije uradio za crkvu?
A ona meni odgovara: Kako nije bre, saš da vidiš.
I uključuje ona youtube i pušta mi snimke gde Paja peva pesme Željka Joksimovića
' Jel sad jasno? '
' Naravno, mama'
pomirim se ja sa likom sa kojim sam već dobrih 7,8 godina na nož bukvalno. on je eks ćoman, bio u crnoj reci i taj trip,nebitno.elem, dođem kući i zateknem ga kako pije vodu iz neke plastične flaše a moja cura (sad već bivša) sedi na kauču pored njega. i ponudio joj on flašu,ona kreće da pije. kad otpila malo, progovara on u fazonu: e brate, nsiam ti rekao da imam sidu,a usna mi upravo prokrvarila, a tvoja ženska sad pije heheheh, i smeje se ko nenormalan jeboga pas. ja brzo izbih flašu iz njene ruke, on reče- zato sam i došo, da ti zarazim žensku, pa ćeš posle i ti da se zaraziš blablaba
e tu ja popizdim, i krenem da ga bijem mnoooogo, izvukoh ga iz kuće i na sred ulice, bam bam bam nisam gledo gde udaram. i ubijem ga na mestu, vidi to komšija i reče da će da pozove policiju. ja brže bolje odvuko leš iza kuće, šta ću, kako da me ne provale da sam ga ja ubio i krenem, pazite ovo, da mu derem kožu nekim nožem! i odro ja njegovu kožu,ostavio sam ga onako 'golog' u fazonu da ne provale da je to on (jebeš mi logiku,to je san). i sad đta ću sonom kožom, aj da je bacim u neki potok tu u blizini. i bacim je ja, al ono kurac, zakačila se za neko drvo i visi, i provaljuje se da je to koža od čoveka, od njega baš! a ja se nadah da će pasti dole i da će da pomisle da je neka svinjska koža fazon i da niko neće dobraća pažnu.al kurac, izgledalo ko da se neko obesio.
i počnem ja da vučem tu kožu da padne,al kurac, neće pa neće! vrućina, curi neka mast s nje sve na mene dole, al neć da padne! tako sam se i probudio, ostala koža da visi,nisam je skinuo.
boles.
Ja se ne sećam jednog sna al' tripujem da je bio do jaja bolestan jer mi Ela reče da sam se samo trg'o i rekao joj: "Sada prelazim na japansku mitologiju" i odmah sam nastavio da spavam. Šteta što se ne sećam.
dakbe pašoni, verujem da si bio pravi samuraj:)
Samo da nisam harikiri izvršio lololo
sanjala sam da plivam u bazenu, sva srećna, konačno dočekala da se isplivam, kad provalim da je u bazen uš'o Aca pejović i to go. Meni sad to malo bezveze, al kontam veliki je bazen, ignorisaću ga.. i to je bilo to, plivali smo tako u bazenu, ništa više od toga..
otkud mi Aca Pejović nemam blage veze, ali sam optužena da to znači da u stvari želim seks sa njim..što mi nekako baš i nije logično:)))
otkud mi Aca Pejović nemam blage veze, ali sam optužena da to znači da u stvari želim seks sa njim..što mi nekako baš i nije logično:)))
Fuuuuj!! Bljaks! Stvarno bolesno.
MA SAMO OPUŠTENO LIBII!
vučice, taka sam ti ja, šta ću..
manijače, drugačije i ne znam:)))
Ajd dok mi je svež:
Ja i neka moja ekipica idemo kod lika gajbi(znamo ga inače, u ok smo odnosima sa njim, al' se ne družimo), valjda na rođendan. Tamo za jednog ortaka(inače, tog lika u životu nisam video, ne znam odakle mi. Visok, mišićav,kratko podšišan) nekako provalimo da na netu ima snimak u kom ga rođeni burazer teslači u bulju. A niko ne sme damu pisne, svi ga se plaše.
Ja ti tu izađem napolje na basket. Tu dolazi moj ćale, pita me zašto sam se dovezao firminom bembarom(inače, dotična bembara izgleda kao onaj klasični američki filmski kamionet i iz nekog razloga ima vrata pozadi, tj. od kabine ka tovarnom prostoru), ja mu kažem zato što sam se smorio,on kaže ok, cuki me u obraz i ode.
Ja uđem nazad u kuću, gde udnevnoj sobi vidim dva tevea povezana na Wii, ali sa džojsiticima kao za plejstejšn - na jednom je neki random ortak, a na drugom domaćin i njegov ćale(Za Ćalca sam kad sam se probudio skapirao da izgleda kao Dejv Grol, tokom sna mi je bio poznat al' nisam mogao da provalim odakle ga znam). Na oba ekrana igraju neke roze linije, ali kad ćale kaže: "Što volim kad ovako vrcne pičkom", ja skapiram da je to neka japanska boleština od igrice sa vrckanjem pičaka. Takođe tad skapiram i ortakovu kevu koja je zatvorenana terasi, i tu sam se negde probudio, šteta...
Hahahaha, kralju!
Ja sanjao da sam idem u rat vozom i kao ispraćaju me dve drugarice, a ja kao čekam treću koja kasni, i nje nema i nema. Ove dve plakaju, napravile baricu, a ja onako nasmejan ih tešim. Ove treće nema i nema, i ja mislim: Pa nije valjda da ću da odem i da je ne vidim. I kad ono odjednom se čuje sirena za vazd. opasnost. Svi polegali, jedini ja stojim, i govorim ljudima, dajte nije ovo 1915. ako bace bombu pobiće nas sve, neće nas pobiti iz mitraljeza. Kad ono odjednom padne bomba rascepi voz na pola po dužini. Ništa, prozori čitavi, nema vatre, ničega, samo se voz pocepao na pola. A sirena se čuje i čuje. I ja podignem snajper (koji se odjednom stvorio u ruci), naciljam avion da ga pogodim, kad se ono probudim i ukapiram da se čuje alarm na ćaletovim kolima.
Đe je ona tema "sanjao sam vukajlijaša" ili tako nekako, sanjao sam penzionera, kurajbera i bojanboja pa da ispišem tamo. Koje ludilo od sna...
А ја ноћас сањао да смо сви били у неком амфитеатру и да је Каизен држао неко предавање о Вукајлији... Да се не наљути чоек, али у сну ми је изгледао исти 'вакав, само без наочара http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20070822143924/uncyclopedia/images/archive/4/4b/20070826180931!Geek.jpg лололооол
Auuuuu brate, ja sam sanjao da sam postao moderator i da mi je ZycloN došao u kuću i krunisao me krunom na kojoj je bio logo Vukajlije. I još mi je rekao da je krunu uzeo na revers i da ne smem da je sjebem ( tej reči koristio ) i da ne smem da je iznosim iz kuće, već samo kad sam za kompom.