Najbolesniji snovi

1. Sanjao sam da sam dobio rak. To je pravi bolesni san. Bukvalno.

2. А ја сам сањао да ме једу пси , и све очекујем да се пробудим кад оно ништа. Једу ли ме једу..

3. Сањао сам пре неки дан да је моја баба играла са мном и мојим ортацима онај пејнтбол. Значи хаос! Још нас све изрокала као права.

4. Sanjao sam da je Zdravko Čolić počeo da proizvodi keks o.O i Još imam u glavi izgled te kutije onako valjkasta i preko cele njegova slika.

5. Samo uz veliko pakovanje. ;)

6. Ja sam sanjao da me jure neke jakuze po zgradi, a ja i neka sexy zgodna riba kao bežimo. Mi stgli na vrh zgrade, a tamo stoje pištolj i dvocevka. i ja uzmem dvocevku u desnu ruku, a štoljpi u u levu i krenem u pokolj. Pucam iz dvocevke jedno deset puta, a ne ubacujem municiju. Bilo je kao u filmovima Stivena Sigala, kog inače žešće prezirem. Na kraju sna sam zaklao neku stariju ženu koja je bila šef jakuza.

7. Au brate, ti si moj idol.

8. Au brate, ti si moj idol.

9. Сањао сам да је неки рат и два најбоља друга и ја у некој кући коју бомбардују. Стојимо испод неког штока и кулирамо, као све океј, а гранате и срања падају унаоко, хаос комплетни. После као идем кући и све је разјебано а ја хоћу на комп али нема струје као. Даље идем на неко зборно место, као војник сам и долазим тамо а Младић нам је командант. Ту цимам једног друга да ми да неко оружје а он ми даје неки нож, на расклапање, као неки опак перорез.

о.О

10. Пацову што пушиш оне траве, сине?

11. Sinoc prica pajdo kako je sanjao da otvara kontenjer i u kontenjeru jebote dva majmuna! u kesi! Muski i zenski majmum u kesi neko bacio... i on vadi majmune nosi ih kuci i konta kud ide ovaj svet ko normalan baca majmune u smece.. i cudi se on otkud majmuni uopste i sto bi to bacio neko uopste... i ulazi u prodavnicu i vidi u prodavnici ono majmune u kesama prodaju nemal ko smoki... to normalno za kupit neka sitna kinta ovo ono.... i probudi se jebiga ne skonta za sta sluze ti kupovni majmuni...

12. Aj ja ću da pričam. Sanjam ja tako pre neki dan kako najbolji ortak i ja blejimo u Podgorici ( otkud u Podgorici, nemam pojma, mi smo inače Zemunci). I on meni predlaže da nas dvojice podelimo troškove za k* ( čitaj prodavačica ljubavi) i ona nama kaže da je tarifa po 40 jevreja. Mi naravno spuštamo cenu, a k( čitaj opet prodavačica ljubavi) da nam učini da nam za po 25e za ceo sat. Mi naravno klimamo glavom i kao u redu, prihvatamo, ali sada ne možemo da se dogovorimo ko će prvi. I mi se tu sporečkamo. Moj ortak naravno sav ozbiljan, oće prvi, jer kao on je veća faca od mene, a ja neću, pa neću. I na kraju, rešimo da igramo Papir, Kamen, Makaze i ko pobedi on će biti prvi. I on mene pobedi i tu se ja probudim, nisam uspeo da sredim tu k( čitaj prodavačica ljubavi), ali mi je bilo milo, jer nisam ni njega sanjao kako j ( čitaj spava sa).

13. Sanjao sam kako dolazim na Vukajliju i nailazim na temu koja je u potamnjene "Biramo najhip hipstera među Vukajlijašima" i uđem a tamo sve slike nasmijanih, odvratnih ljudi sa njihovim enormnim šarenim naočarima i šalovima koji izgledaju ka da su izašli pravo iz guzice Nyan mačke.

14. Jutros sanjo da se ženim u crkvi, isti trip kao u američkim filmovima. Ne znam ni kako sam došao tamo, nit ko je srećnica. Ispod vela joj primećujem crne naočare. Podižem veo, i koga vidim? Isidoru Bjelicu.

15. Хахахах, Манијак, то била ноћна мора јеботе!

16. Da je bilo prve bračne noći, kontam da bi bio pravi košmar:)

17. Добро је, срећом, устао си. Да ниси, мислим да би умрео. лоло

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.