Najbolesniji snovi

1. Ноћас сам сањао плавог слона...

2. Zgazio te plavi slon?

3. Стао ми на леву ногу и гипс ми сјебо.

4. ja sanjao da sam oženio one tri grandove balerine.

5. Pu! Duce, stvarno nemas srece...

6. Пи је...
    Немам немам среће...

7. Ja sam imao jedan san koji je bio poprilično kul i imao je smisla. Noć je i izlazim na terasu na mojoj, sa koje se vidi SIV i zelenilo oko, znači normalno. E sada, fora je što je ceo grad u poplavi, znači ima voda, koja je potpuno crna, visoka dva metra. E sada, sve je očekivano, ja se malo brinem sa mojim ukućanima, i onda sedam u čamac i nesigurno plovim. Stigao sam do Ušća, brže nego u realnosti i onda sam upao u vodu. Uhvatilo me je neko stvorenje, valjda je loptasto. Meni je iskrsnulo da su ta stvorenja u vodi, i da su ona začepila kanalizaciju ili branu ili ta sranja, i da je zbog njih poplava. Iako se nisam mnogo trudio, uspeo sam da skinem to stvorenje i sada plutam po vodi, mada to radim vrlo lako. Onda viđam dva srpska MIG-21. To su ovi avioni:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5b/MiG-21_of_SAF.JPG
    Ta dva aviona preleću i gađaju onaj toranj pored Sava Centra, onaj što ima SC na sebi. On se ruši i to bi trebalo da pregradi vodu i umanji poplavu, ili tako nešto. Ja rezultat toga nisam video jer sam se posle toga propudio.

8. Pazi spiku. Prvo sanjam da me neki sumanuti taksista vozi. I ladno dodjemo do mog odredista, kad on skrene, i pocne da me vozi okolo po gradu. I ja ono, skontam da oce da mi nabije racun. I kazem mu, aj stani da izadjem na trenutak da se pozdravim sa drugaricom. I pobegnem.

Onda ceo grad bezi, evakuise se, jer jebeni Venom (onaj crni spajdermen) ubija ljude po gradu. I niko ne moze da ga zaustavi. Onda nekako zavrsim u ludari (mozda zato sto sam tripovao da Venom ubija ljude po gradu, ko zna). I tu sam u celiji, a pored mene soba Carls Menson. Al' nisam zatvoren kao oni, nego mogu da se setkam, i pricam sa cuvarima. Onda Venom upada na gajbu, pocinje da ubija i ja se budim...

9. ju, ekstra temam sad ću da ispišem jedan san koji sam skoro sanjala i koji me baš onako potreso...
    sanjam vam ja ovako...
    Koa ja sam bila negdje cijelu noć, i ujutru dolazim kući, odem u sobu da se presvučem i da dođem malo sebi i kad sam sa tim završila ulazim u trpezariju a tu leži i spava curica koja je kao moja sestra (inače nemam sestru, imam dva brata), a koja je ista ja kad sam bila mala i curica spava i nema jednu cijelu ruku, a drugu nema do lakta. Kraj nje sjedi moj najmlađi brat i on nema isto jednu ruku, skroz mu do lakta osječena. Pitam ja njega gdje je drugi brat, a on mi kaže da je u maminoj kancelariji. Odem ja u kancelariju, uđem a brat drugi nema isto jednu ruku i nema noge ni tjelo, samo torzo, glavu i jednu ruku i takav igra igrice. Ja u šoku i pitam ga šta se desilo i ko im je to uradio. A on mrtav ladan kaže da ih je mater naša tako isjekla i da je dobro što nisam bila kod kuće... I TU SE PROBUDIM HVALA BOGUUUU...

10. Ide momak jedan sa kojim nisam u kontaktu već 3 godine, a ni pre toga se nismo družili (a inače mi je dalji rod) i ja kroz ratnu neku zonu. I sad obojica imamo osećaj da smo u filmu "parada" i da se događaji dešavaju kao u filmu (fora je što nisam nikad gledao film) i još izgledamo indentično. I sad stižemo u neko razrušeno mesto i da prođemo kroz neku očuvanu kuću i dok mi prolazimo kroz prizemlje, ja vidim gore na spratu neko se štapom hvata za ogradu od stepenica. Ja brzo guram tog Milana da istrčimo iz kuće, istrčimo u utrčimo u kuću preko puta i krenemo stepenicama na drugi sprat i sa stepenica izvirujemo i gledamo u tu očuvanu kuću. Na prozoru neka baba od koje me i sad podilazi jeza dok ovo pričam.
    I sad jedan od nas dvojice kaže kako u filmu ta baba hoće da nas siluje, ali pošto smo isti misliće da nas je samo jedan. I kao nema veze jer baba izgleda kao da joj je 17 pošto je klonirana. Jedan od nas mora kao da se žrtvuje i tu on peder mene gurne kroz prozor u sneg koji do malo pre nije bio tu. I ja se koprcam u onom snegu, pokušavam da pobegnem, okrećem se kad iza mene ta žena ima crvenu kosu farbanu, matora u licu i igra nešto kao egipatski ples.

Tu sam se probudio, ali nisam mogao da ustanem još 10 minuta. Ubedljivo najteže buđenje koje pamtim sam tad imao.

11. svijez, malo prije sam ustao.
    djelovao je ko film, pa ako neko zna neko vako boles'an, nek kaze.

ide nesto ovako: ja sa jos dva lika dolazim pred neku fabriku, i izlazi par radnika i nesto nam govore kako se neka masina pokvarila, treba im pomoc. i sad, ovaj jedan sto je bio sa mnom bio u nekom glibavom radnom odjelu i kao aj, ode on da im pomogne, a meni i ovom kazu da udjemo tamo da iskuliramo dok ne zavrse. ja prvo kao moram do vecea, i pitam dje je, oni mi objasne a ovog druga odvedu. ja otiso, piso i vratio se i sad kao treba da udjem unutra da vidim dje su ovi. ovaj mi je objasnio i ja lutam nekim hodnicima, komorama i dolazim do nekog raskrsca, ima lijevo ima desno. ne mogu da se sjetim dje treba i odem lijevo. tamo, odmah iza vrata neki kao nagib i na vrhu otvor, ja udjem i pokusam da se popnem do kraja, tad se vrata zatvore i zacuje se vristanje a odozgo krenu da padaju komadi mesa. mada nisu izgledali kao obicni komadi, nekako su bili ko istopljeni i masni i imao sam osjecaj ko da smrde zestoko. tad ja kao skontam da je to fabrika za topljenje mesa (lolo ili sta god). e sad, kako mi komadaju i tope druga i prosipaju ga po meni, ja se usro i cekam sta sad, kad se otvaraju vrata i njih nekoliko dolazi po mene! puf, kraj scene.
    sledeca scena ja dolazim u neku stanicu i nosim kasetu. na kaseti kao izmontiran materijal o toj fabrici topljenja mesa i ja nekako uspijem da ih ubjedim da krenu, bez ikakvih dokaza.
    kad smo kao stigli tamo, tim specijalaca spreman sa ful opremom. puske, panciri, kacige, gas maske, sve! i kao daju i meni da se opremim da idem sa njima, ja navlacim ono odjelo i sve, i pokusavam gas masku, ali mi ne ide nesto, i dok se ja tu mucim, ovi se smorili i krenu bez mene. ja ulazim malo kasnije, stizem ih, i sad, kako su oni usli u neku ogromnu komoru, sa nekim kao cirkularom na sredini, ja stojim na ulazu pritiskam jedno dugme, vrata se spustaju, oni se onako usrano okrecu ka meni, kao koji kurac se desava?! a ja se jebacki kezim i odlazim u sumrak dok se iz komore cuju krici.

12. Mrzi me da citam. Jesi jebo u tom snu?

13. Не сећаш се ти добро, није се ту топило месо већ сало, виш шта се догађа кад се увече преједеш чварака.. лолололо

14. Pre par nedelja sanjao sam da moj klon spava moju bivšu curu. A ja gledam i nerviram se, ništa ne mogu da uradim, nit me čuju nit vide jer sam u onoj sobi za ispitivanje sa velikim ogledalom, jednostranim, znate na šta mislim. I zapitam se dal ja nisam možda klon, a on oriđiđinal. E baš trip bio, loš.

EDIT: Što reče Šerpas par postova niže, upravo taj trip ko onaj film sa Švarcijem, jebeno bilo baš.

15. Sanjao sam da negde kroz atare trčim sa crnim labradorom koji govori i koji se pretvara u kengura i onda lovi čvorke po krošnjama niskog rastinja, i onda mi je opsovao nešto i hteo da me ujede kada sam slučajno zapeo za neki korov i sudario se sa njime. A onda sam se odjednom teleportovao u svoju osnovnu školu na turnir u fudbalu za 4. osnovne, ali u ovoj veličini, gde sam razgrnuo 2 nejaka Madjara koja su pokusala da mi ulete u duel, ali prošla kao Mikoli protiv Japa Stama u punom besu. Onda sam im dao gol, zakucao se u stativu, i njihova razredna mi dala crveni, i ja počeo da se smejem jer me je boleo Boban, i rekao joj - haha, ken't tač dis, tum tururu, tu ru, ru ru.

16. lolo to ko onaj film sa svajcijem

edit
    ovo manijakovo

hahahahhah chaveze

17. Ahahahahahaha Chaveze, koji kurac. :D

18. Ništa me ne pitajte. :D

19. Сањао сам да сам упецао квочку која ми је на најчистијем српском псовала мајку што не гледам где забацујем. Који ће курац квочка у језеру??