Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo jedan najupečatljiviji san do sada:
Šetam ja šumom usred noći, mrkli mrak, ništa se ne vidi. Posle nekog vremena čujem da mi se neko približava veliko brzinom. Počeo sam da bežim, ali oni su bili brži. Kad su mi se približili video sam da na glavi imaju kokardu i da imaju velike brade. I tako ja trčim, tričim , trčim i naletim na auto, i to baš onaj što vozi Prle u povratak otpisanih ,i tu se ja sakrijem u nadi da me neće naći. Ali su me našli i ladno je jedan od četnika podigao ceo auto jednom rukom dok mi je drugi zabo nož pravo u srce. I tako sam ja umro. Posle toga se budim, ali sam duh i sve vidim zeleno, kao najtvižn na CS. I lutao sam tako neko vreme gradom i posle sam se probudio.
Moj drug sanjao da ga jebe panda.
Poruči mu da se okane WoW-a dok nije kasno.
Umirem, ahahahaha, jebeno umirem.
јбт сузе ми пошле :Д
HAHAHAHHA
Dečko nikad nije igrao WoW, tako da je problem možda ozbiljnije prirode.
Možda pande označavaju potencijalnu želju za Kinezima.
Jebo ga PANDAN!
Sad sam sanjao kako me jure dve ribe po mračnoj sobi, a neki crnja u ulozi SAW-a kaže: "Yo, moraš sve da ih zakolješ i isečeš u komadiće, ako hoćeš da preživiš"... I ja šta ću, jurim likuše po sobi, sečem ih u delove, otfikarim glave, šake, lolo, a one me i dalje jure, odvratno u pm....
Daklem ja sam u nekom selu na Kosovu i u jednoj kamenoj kući. Onda dođu amerčki vojnici i ja se iznerviram i pobijem se sa jednim vojnikom. Onda ja razbijem neko staklo i uzmem komad. Ostali likovi iz sela mi govore nee nemoj to dradiš i ja se iznerviram i krenem i njih da sečem staklom, onda isečem ovog vojnika i shvatim da sam preterao i pobegnem i pobegnemi krijem se kod kamenih stepenica pored moje kuće. On dođe i krene da me šutne ali ga ja uhvatim za nogu i kažem pogrešio si nisi trebao ovo da radiš i onda ga bacim niz stepenice i on padne i sjebe glavu. Onda ja krenem da ga vučem u podrum ali se onda san prekine i ja se prebacim u zatvor.
Taj zatvor je neki vrlo zajeban zatvor otvorenog tipa. Ja sam valjda tu jer sam ubio onog vojnika. Ja kao tu nešto smišljam kako da pobegnem i idem po zatvoru i odem u neku prostoriju i tu vidim jednu ribu u kadi. Ja uđem u tu kadu i legnem sa njom. Onda uđu američki vojnici i među njima je ovaj američki vojnik. Ja se opet iznerviram i udarim toliko jako njega da on padne na ove druge vojnike a ovi samo pobegnu. Onda ja pozovem jednog lika iz zatvora i on sredi nešto. Tog lika iseče i uzme mu sve vredne stvari kao što je uniforma i oružje. Zauzvrat mi da neko sranje. Onda ja smislim kako da pobegnem i pobegnem na krov a tamo me dočeka ona riba. Ona mi kaže da je tajni agent u tom zatvoru, i da ne bi trebalo da pobegnem, onda mi odemo u nkeu prostoriju da pričamo nešto a je oću da je silujem i ubijem jer sam ja postao genksta u zatvoru.
Jaa krenem da je silujem ali ona mene nabode jako kao jebeni Stiven Sigal. Onda ona krene da me bije na krovu i ja uzmem neku pušku i krenem da pucam u nju, a ona jedva da to oseti i na kraju ispalim nekih 30 metaka i ona na kraju padne sa krova. I tako umre moja velika ljubav.
Ја стално сањам нешто везано за тоалет, било ВЦ шоља или чучавац, то ми се у сваким сновима појављује насред дневне собе, или испод дрвеног степеништа или само желим да уђем у неку собу а оно ВЦ шоља.
Јел' сам ја велико говно онда ?
Trišo, možda si potajni koprofiličar?
Ja sam sinoc sanjao da mogu da svrsim nekoliko metara u dalj.
Триша се пржи на голден шауер.
Може бити и то... мада сумњам не волем ја то, вероватно има нека дубље значење са психичком нивоу, можда је нека траума из младости која укључује ВЦ...
Можда ти је ћале набијао главу у чучавац као казну за 4+ и мање оцене у школи?
Možda si zaboravio da potegneš vodu u wc šolji pa te govna telepatijom zovu?
Е слажем се, говна имају телепатске моћи... њах, ми одувек имали ВЦ шољу, ал' није могла да ми стане глава скроз до краја...
Znaš šta ja mislim da je.
Na tebe je ostavio trajni utisak smrad iz wc-a, bilo smrad govana ili urina. Možda si ulazio u neki kafanski wc koji je bio užasan ili poljski wc. Sama pomisao na wc ti vraća sećanje na taj smrad.
Јеап, сигурно је то, а таман хтео да се играм игре нагађања са ВЦ-ом и гомнима...
Na krovu sam i mrvim crepove zubima do nekakvog praha. To je neophodan sastojak onoga što ću tek da smućkam. Kad siđem odatle na mestu gde su bili crepovi koje sam samlela niknu preklane ljudske glave.
Odjednom sam u nekakvoj kamenoj pećinčini gde mile zmije i pacovi. Ključa nekakav kazan, ali nema vatre pod njim, samo ključa tekućina unutar njega koja je zelena. Uzimam nekakav džak i prospem iz njega onaj prah. I iz kazana izroni neka lepa žena, liči na Moniku Beluči i kaže mi da joj dodirnem grudi, ja pođem, al' mi iz brusa ispada nož koji manito podignem i iskasapim je. Isčupam joj jezik. A onda krenem da sečem sebe. Prvo kosu, i bacim pramenove u kazan, onda isečem levu ruku i krv se sliva u bućkuriš dok mi ne pomodre usne, tu čujem glas jedne drage osobe koji me uvuče u sebe i postanem eho.
Najednom sam u tegli manja od kukuruznog zrna. Udaram iz sve snage po staklu. Velika ja prilazi tegli, otvara je, uzme, ćušne me, posoli i pojede. I opet ona kamenita zabit i kazan koji mešam sad ta velika ja. Jedna od zmija mi daje kašiku repom. Probam i u tom momentu nađem se gola pred onom kućom s ljudskim glavama, stojim pod strehom i po meni šiba krv u mlazevima.
Budim se, najodvratniji san ikad, čitav dan mi je bio sjeban