Prijava

Sanjah noćas kako sedim zdruštvom na nekoj planini. I onda dođe drug iz odeljenja, kome je inače ćale opak krimos, plivaju u parama, bla bla. I sad, on vodi OGROMNOG vepra na povocu i govori:
- E, vidite mog novog psa, to je specijalna rasa
Ja govorim kako je to svinja, a on
- Ne, ne, to je pas, platio sam ga jedanaest hiljada evra
A evo šta jutros nađoh u sanovniku:

SVINJA- simbolizira snaznog i pokvarenog neprijatelja,coveka koji zivi u izobilju,koji zaradjuje na nedozvoljen nacin

Sanjao sam da sam u nekom gradiću gde moj rođeni brat inavodno ide u srednju a buraz od tetke ima ortake pa dolazi da bleji. I sad, kao da je neki triler film u pitanju, sve kreće po zlu. Burazer od tetke postaje sve luđi, valjda od droge (počinjem da ga izbegavam), ja postajem paranoičan jer saznajem da je gradonačelnik tog gradića ustvari neki sektaš koji noću izvodi rituale. Odlazim sa jednim drugom tamo i prisustvujem tim ritualima (prisutno je mnogo ljudi, ceo gradić zna za to, samo kriju od nas novajlija). Čitaju se magične reči, sve je onako mistično, i odjednom, pošto klečim, neka sotonjara me ujeda za glavu, i ja bežim odatle. Ubrzo počinjem da dobijam super moći kao mogućnost skakanja sa zgrade na zgradu itd. Zatim oslobađam neke zarobljene majmunčiće iz zgrade neke kompanije ali tako što ih bacam sa zgrade, doduše preživljavaju... Zatim podjebavam neke ljude itd... a sve u strahu da ne provale da imam moći. Sl. scena - ja sam u nekoj kući, hasam sa ostalima i dolazi Morpheus iz Matrixa i kaže mi nešto u prenesenom značenju... I tad ja shvatim da je on taj gradonačelnik koji zna da imam te moći i to... I ja mu odgovaram takođe u prenesenom značenju, i na kraju govorim ono čuveno ''ako me razumeš'' hehehe skapirao je Morpheus, posećuje vukajliju :D

Ноћас сам сањао један не баш болестан, али чудан сан. Наиме, сањао сам да ми је Фацафацаа бануо у кућу док сам ручао са фамилијом. Ушао човек, честитао празнике све по реду, сео за астал, придружио се гозби, најео, напио и отишао, а човека у РЛ никад вид'о. Поз за Фацу О.о

Sanjao sam da idem na neku svadbu kod mog strica (nije se on ženio nego smo se tu okupljali pa onda odatle trebalo da idemo na istu). I odjednom stric uzme flašu i razbije staklo, uzme upaljač i krene da pali ostatak stakla koji je preživeo udarac flaše i posle uhvati mladu i mladoženju i sveže ih u stojećem položaju dok su bili na stolici i stavi mladoj lanac oko vrata. WTF?!

Ja sam sanjao noćas da pevam Rammstein: Du hast.

Sanjao sam da su mi poispadali zubi, skenjao se maksimalno. Ovo sam uradio kad sam se probudio http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201301/54559/tumblr_m5f59tBim51rsq9eyo1_500.gif

Sanjao sam da su mi poispadali zubi

Ne valja, brate, neće na dobro. Čuvaj se ovih dana.

E i ja sam pre neki dan sanjao da mi ispalo nekoliko zuba, mnogo gadan trip. I meni rekose da ne valja to nikako. A mrzi me da pisem i ne secam se svih snova detaljno al sam imao tako utripovane a tako realne snove da je mnogo jebeno.

Sanjao sam kako je rat.
Sanjao sam kako mi balije nose kuću ciglu po ciglu. Gledaju u mene, otkidaju cigle i smiju mi se u facu. Ja ćutim, svezan sam, ne smijem beknuti, ubiće me.
Naiđoše ustaše. Ja dreknem ENO USTAŠA MAMU IM JEBEM USTA, DRŠTE IH!
Poskakaše balije i pobiše se sa ustašama, poklaše se namrtvo.
Dok su se oni klali tu naišao je autobus pun srpskih izbjeglica. Strpali su me unutra. Ja sam galamio ODVEŽITE ME, PUSTITE ME, POBIĆU IH SVE!
Fleš.
Vraćam se pred svoju kuću, uniformisan, sa grupom srpskih vojnika.
Sreli smo one iste balije, nose mi kuću ciglu po ciglu. Pobismo ih.
Ide autobus pun srpskih izbjeglica.

Tu sam se probudio.

Sanjam da sam u svom selu koje posećujem svakog leta, samo što nisam u sadašnjosti, već u doba Srbije pod vlašću Osmanlija.

Dolaze kod mene moja dva ortaka i mole me da ih sakrijem u jednom mom podrumu koji je dobro skriven, jer ih jure neki Turci koji hoće da ih nabiju na kolac. I tako ih ja tamo sakrijem sve dok Turci ne odu iz sela. Dolaze Osmanlije i kod svake kuće u selu pitaju "Jeli video neko neka dva hajduka?" Svako je rekao da ih nije video i Turci potom odlučiše da sve nas stanovnike tog sela zaključaju u jednu štalu i da će nas pustiti samo ukoliko se oda onaj ko je sakrio hajduke. Posle nekog vremena ja im kažem da sam video neka dva momka koje ne poznajem i da su se uputili ka šumi na jugu, ali da nisam znao da su oni hajduci.
I tako Turci odoše i pustiše nas iz štale, a mene je pozvala neka riba iz sela da joj napravim dete te noći. Dok me riba vodi njenoj kući ja se stalno pitam da li sam zaboravio nešto. I taman kada smo se kod nje oboje skinuli do gole kože tek sam se onda setio da su mi drugovi već ceo dan zarobljeni u mom podrumu. Toliko sam se uplašio da sam momentalno potrčao svojoj kući da ih oslobodim, a pritom se nisam setio da se obučem. Poslednje čega se sećam iz sna pre nego što sam se probudio je da trčim golišav po selu. Ludnica :D

Jes mali oftopik, al' nemam gde drugde da pišem

Sanjam ja pre neku noć kako krkam burek, krećem da se budim, al' još onako bunovan, ne znam gde sam, a u glavi mi da sam jeo burek. Ja uzmem da oližem mas' od bureka sa prstiju. Ližem ja prst, a ono se oseća na moja jaja najstrašnije....

Сањао сам како давим кртице у лавабоу врелом водом. Одох да се убијем.

Сањао сам да педери желе да ме јебу, мајке им га набијем да није било камења са којим сам их гађао дупе би ми настрадало.

Сањао сам да сам са Мишковићем у затвору и да се Вучић дере на нас... Престајем да читам новине и гледам тв...

Сањао сам да сам постао ћале.

Sanjo sam da imam upalu pluća

sanjo sam da ribice hranim mrtvim ribicama.