Prijava

jebesan od pre 5 godina
jako bolestan,jer je sve izgledalo tako realno i atmosfera ta jeziva mnooogo bila
jebem komsinicu milfaru iz ulaza i ona se raspadne u komade
odem do svece u sobu,ona kolje svog decka
ubacujemo telo i komade u kesu za smece i idemo gradom trazeci gde da bacimo

isto negde u to vreme jako jeziv san
mrkli mrak na ulicama bezaniji i juri me jebeni carli caplin onako crno beo
...san je bio u boji,a carli crno beo

sinoc takodje bolesan i jako neprijatan,bio sam srecan kacam se probudio i shvato da je san,a u isto vreme se plasio da zaspem ponovo
ortaka mi muce ko dzesija u brejking bedu,uz to sto ga jos i biju dodatno,a ja ne mogu nista preduzeti,bio sam paraliziran u tom snu i sve posmatrao iz pticje perspektive

letos sam sanjao kako vozim sa sinom(kog nemam,al u snu sam imo),mrkli mrak nigde nikog,vozim 2 na sat,a neki japanci me jure sa bajsevima i smeju se mnogo bolesno,onako idu oko mene,oko kola,ja skrenem u sumu neku,taman mislim pobego im kad cujem iz male udaljenosti njihoco bolesno smejanje

inceste sam sanjao mnogo puta...i u snu sam uzivo u njima...zato kacam se probudio nisam mogo da pogledam moje u oci,lolo

pisacu jos...moji snovi su jako zanimljivi

Па, одакле да почнем. Сан је био нереалн одугачак и сећам га се од овог тренутка:

Седим пред трафиком на клупи за чекање у реду да купим нов Скринфан. Радница ми га даје и ја узимам новине и одлазим до основне моје бивче пошто се у холу дечава нека журка. Тамо сви имају чаше, сретнем много познатих људи, и пада ми на ум да свако иам другачију чашу. Тад један лик почне да ломи чаше, и ја скапирам да одем до библиотеке у школи.
Е сад сви ходници и учионице су поплочани оним танким струњачама за колут напред.
Онда ја наставим ка парку, сморила ме школа, и у парку сретнем ортака који блеји на својој клупи на расклапање коју је понео од куће и пије ракију из 13 чашица, нисам бројао он ми рекао, ал било много чашица.
Е онда са њим и са још једним ортаком који је ту прошао и са његовом девојком стижемо у део села који нам је до тада био непознат и не потоји у стварности, ту има нека велика плантажа, много људи ради, ми пролазимо кроз плантажу, сви се окрећу од нас, неће да причају, имају букагије, а сваког познајем кога сам у плантажи видео. На крају те плантаже је просторија са тушем на средини и по њој слободно шетају свиње умазане говнима.
Побегнемо од тог лудила и нађемо се у неком грађевинском склопу, да га тако назовем... Као тунел, и након тога улазимо у једну кућу, ту нема ништа, све разрушено, после те куће мало двориште опасано врло високим зидовима, небо је тек мали квадратић горе, ко на дну бунара и нова врата, иза које је ентеријер породичне куће као она мало пре али не толико разрушено изнутра... тако прођемо неколико пута и последња кућа је у фулу, ради телевизор, ради комп, седнемо нас тројица и ова ортако девојка да гледамо вести, прво је била слагалица на телевизору а прекинуше је да почну вести. И ја незаинтересован одлазим у собу проед где је комп, и на полици изнад компа налазим књигу на којој је писало: Сабране приче Рејчел Елтеруд и било је на корицама нацртано неко дрво са круговима (iначе на гуглу постоји само један резултат кад се укуца то име.
А т одрво са круговима сам после идентификовао као дрво живота из Кабале, нисам ниакд имао појма шта је то до сна, и каснијег тражења по гуглу.)

Е онда ових нема кад се вратим у собу, кренем да се враћам путем којим смо дошли и стигнем до пред ону плантажу, али не могу да изађем на последња врата јер су зазидана и делују као да су зазидана пре 1000 година и избледелим црвеним словима пише ТРКЛДС па још неколико слова то нисам упамтио.
Враћам се опет до последње куће и тамо испред много народа сви носе жута одела од главе до пете у жутом. Изађем испред и видим отисак босог стопала у блату са 13-15 прстију... Е ту се пробудим.

Upravo sam sanjao kako je pani profesor, ja mu ulazim na čas i vičem pani je dobar čovek pani jebe ovcu, onda bežim, ulećem u susednu a tamo Mickey Savage divlja i peva Rolling on the river.
Jebote

Nači, sanjao sam kako stojim ispred kuće, nailaze dva čoveka i drugarica koja kaže da mi je namestila šljaku - da čitam tarot karte ovoj dvojici. I ja se tu kopkam, pa nisam nikad radio s tarot kartama, kaže, trijes evra ćeš da dobiješ, i ja pristanem. I onda jurim po kući i tražim bilo kakve karte, pošto tarot karte nemam, odakle mi karte za tarot sve ti jebem, a usput smišljam šta ću da slažem ovu dvojicu. Ispostavi se da su njih dvojica pijani, pa mi je laknulo jer neće provaliti da sam doneo karte za tablić. Nisam stigao do samog proricanja.

Најболеснији сан који сам икад имао: враћам се ја кући из града, оно мркли мрак, прошла тројка 100%, и онда чујем неко шкрипање иза себе. Окренем се, иза мене иде орангутан на бициклу и дерња се:''Саћу да те убијем!''. Ја се усерем и кренем да трчим. Окренем се после пет минута и видим јури ме неки пекинезер. Ја га лепо ритнем и продужим даље нормално. Онда пролази неки бели БМВ, у њему неки господин у белом оделу са десетак курви. Ја га питам јел могу да ме одбаце до куће, овај ми покаже средњи прст. Тад га ја доватим и ударим му главу о бетон. Улазим му у кола, појебем оне курве и кренем кући. И ту на 10 метра од кућу оде бензин. Ја изађем из кола, дођем до капију и одједном из мрака излети онај орангутан и задави ме. И ту се пробудим.

Sanjam da lizem Rijani picku i ona kao svrsi i sad ja kao nagovestavam njoj indirektno da je sad red na nju, a ona kao konta al nikako da pocne. I na tome se zavrsila ta spika sad sta se desavalo izmedju te i ove druge se ne secam se. Uglavnom druga spika sedimo moja dva drugara, ZHAJK i ja u nekom kaficu koji lici na biblioteku i pijemo.

Sanjam da lizem Rijani picku i ona kao svrsi i sad ja kao nagovestavam njoj indirektno da je sad red na nju, a ona kao konta al nikako da pocne.

da polize tebi picku?
ili sama sebi da polize picku?

kukao si da imas viska zenskih hormona,pa kovelim mozda je to uticalo i na snove.neke subliminarne poruke.

E brate, ako nisam uspeo Rijanu da nagovorim ti se podmeces kao nuzno resenje pa cu morati da te napusim kurcem

onlajn fajteru,kako su ti hormoni sada?mislim,jesi prestao da varis?

onlajn fajteru 2, kao sto su i bili, nisam ni pocinjao

mog'o bi k'o marija serifovic da snimis dokumentarac i priznas da si lezbo,mos pare da zgrnes.

Kako tebi zdravlje? da ne ispadnem neuljudan

ok je.upravo sam prdn'o.dismr.znaci da sam zdrav.

Sanitarni čmoor je jedna od onih osoba, koju nije greota napušiti kurca đe god naiđeš na njega. Samoproklamovani provokator, koji nedostatak kvaliteta nadoknađuje kvantitetom, to jest napadanjem na svakog živog. Osim naravno poneke ženske pojave, kojima srdačno crta smajlije i momentalno odgovara na svaki njihov post.
Naravoučenije: Čmooru, puši kurac.

Ноћас сам сањао да је Стоја(порно Стоја, не певаљка) изгинула у саобраћајној несрећи, и да сам ја у њеном стану и узимам наследство које ми је оставила, и узимам огромну норвешку заставу димензија три са један и одлазим.
Стан јој јако личи на стан моје бивше девојке, и има скоро исту количину рандом глупости по орманима.
Занимљиво...

Au, Dilane nemoj tako realno, nabices mu neki komplekst statijaznam

Sanitarni čmoor je jedna od onih osoba, koju nije greota napušiti kurca đe god naiđeš na njega. Samoproklamovani provokator, koji nedostatak kvaliteta nadoknađuje kvantitetom, to jest napadanjem na svakog živog. Osim naravno poneke ženske pojave, kojima srdačno crta smajlije i momentalno odgovara na svaki njihov post.
Naravoučenije: Čmooru, puši kurac.

dilan dog je pickica koja ni to ne zna,pa se uvek nekom prisljamci kako bi prozivao nekog.sam ne zna, ne sme,pa uvek nadje sa nekim da provocira.normalno,sa zenam se drugacije komunicira,becka skola.da me interesuje onlajn dejting napravio bi fejs.kao recimo ti,pa da stokujem ribe po netu i kacim slike."sa ispita",sa ocem na jutrenju"i slicno...

Au, Dilane nemoj tako realno, nabices mu neki komplekst statijaznam

eto novih najboljih drugara.dilan nasao prijatelja.

Такође, сан од пре пар дана:
Стојим у ходнику школе, и прилази ми једна девојка с којом сам причао двапут у животу, и каже ми да смо она и ја изабрани да учествујемо на следећим Играма глади, и ја кажем "па хоћемо се сад смувати као оних двоје хехе", и ту она извади неку ножину и забоде ме у утробу усред школе, насмеје се и каже "нећемо".

Испричам ја њој тај сан ИРЛ, и она каже "па тако ти и треба кад си шабан".