Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Meni se jednom desilo da spavajući,levom rukom uhvatim sebe levom rukom za desnu nogu Onda sam se prodrao "Šta me vataš!!!" ne kapirajućiu da sam sam sebe uhvatio,i desnom rukom šljisnuo levu.
hahaahahhahaha!
Na ekskurziji sam sanjao da bezim od Zombija. Ujutru sam video najboljeg druga sa pocepanom usnom...
vozim bicikl,sve je sivo u snu,samo je moj šorts crven.
Једном сам се пробудио, погледао под ћебе и извалио да ми нема гаћа и доњег дела пиџаме. Очигледно сам сањао да ЈЕБЕМ.
Pa to i nije nešto bolesno.
Micko pogresna tema...
Najjače je kada spavaš na ruci pa se probudiš amputiran, jednom mi je krenula suza, jer nisam više imao desnu ruku, a levom sam jako loš jebač. ;D
uu,to mi se dešavalo,jednom mi se tako oduzela cela noga,a telefon zvoni,ja skočila i iz momenta pala pored kreveta.
Meni zaključaše ovakvu temu pre neki dan :(
A najbolesniji san mi je bio da sam smuvao ribu koja postaje monstrum i pobija mi porodicu... Pitam se šta bi rekli ljudi koji tumače snove na ovo....
Da ne voli svekrvu.
Dzejmse Bonde pitam se sta bi rekli za vecinu ovih snova....
ee,šta bi meni rekao tek,verovatno bi imao košmare čovek.
sto posto.
Idem ja gradom, i prati me neki lik u senci, ne vidim ga, idem polako, on me prati, idem brže, on me prati, trčim, on me prati, trčim kao stoka, on me prati, ja uletim u neki ćorsokak, on se približava i pruža mi 200 dinara i kaže: "Brate, ispale ti pare."
Polazim na posao. Sve je OK, osim što sam u paučama (sobnim).Ovo se ponovilo nekoliko puta: nekad to primetim odma'-nekad i stignem tako obuvena na posao.
Ovo glupost doživljavam kao moru.
Ja sam sanjao da ulazim u bus u kome je debela sisata ciganka sa zelenom perikom, koja je u ginisovoj knjizi rekorda poznata kao osoba koja je imuna na sifilis a prenosi ga neverovatnom brzinom, a došla je u Srbiju u okviru svetske turneje, da uveri neverne Tome da je najbolesnija jebačica na svetu. Zarazila je ceo autobus. Srećom sam izašao na sledećoj.
Sanjam da gradim kuću sa još nekoliko drugova, u nekoj šumi, u nekom seocetu za nekog velikog debelog lika koji sedi i kulira u nekoj fontani u tigrastom kupaćem kostimu.Gradimo mi kuću i dođe banda australopitekusa.Krenu oni da nas zajebavaju, ali mi ih kuliramo. Onda jedan od njih koji je u ružičastom džemperu, verovatno kolovođa, kaže:''HAHAHAHA LJUDI KOJI GOVORE!!!'', i nama tad prekipi i krenemo da ih jurimo.Jurimo ih neko vreme i oni nam pobegnu.Odjednom sve se smrkne, krene neki tehno u pozadini, meni se pojavljuju razne boje pred očima, pomuti mi se vid, i probudim se.Bez ikakvog smisla.
Sanjao sam da me neko ranio u glavu, ali potpuno sam svestan. Odlazim kod lekara, al' u bolnici gužva, ja zapomažem, a sestre tu hodaju pored mene i boli ih kurac. Neopisiva frustracija. I tako dok ležim na podu polako počinjem da padam u nesvest, sve mi je hladnije, levu ruku ne osećam. Dalje ne znam šta je bilo, trebao sam da zapišem... :D
Kad sam ustao leva ruka mi je toliko utrnula da nisam znao gde je. Uhvatim se za rame i "nađem" ruku ispod jastuka. Više drvo nego ruka... :D
EDIT:
Hahaha, baš to, samo meni je bila leva, pa se nisam mnogo zabrinuo... :)
Ja sam jednom sanjao da mi dva druga jebu kera, a posle on njih jebe, a ja sam sve to posmatrao....
Moze neko tumacenje?
Negde u pustinji, neki predeo u Egiptu (ne znam kako sam znao da je Egipat u pitanju, niko nije to rekao, al' svejedno bio je), ogromna crkva koja podseća na onu šarenu iz Moskve http://www.treehugger.com/moscow-cathedral.jpg samo nešto veća, izdignuta na neki plato, braon - žute boje, okružena stubovima na nekih pe'sto - še'sto metara udaljenih od nje. Od kruga stubova do "hrama" samo pesak u kom se nalaze neke zmije, aždaje, kurci palci. Ja sa još nekim arapima zavijenim poput hodočasnika neko vreme posmatram "hram", i naposletku par nas čini mi se kreće tamo.
Sledeća scena, već sam u tom hramu, koji pritom izgleda sto puta veći iznutra no što deluje spolja. Jedna jedina prostorija, ogromna i plava sa nekim zlatnim ukrasima, visoka toliko da se plafon jedva vidi, široka kao fudbalski stadion. Negde do zida stoje par ljudi koji liče na popove. I Vladimir Putin.