Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
možda čak i ja banem lololo!
I nek donese neko rostilj, da ne pecemo sve (ako uopste budemo pekli) na jednom mestu, nego da bude brze.
Čače, druže moj, nema ništa od roštilja, nemoj da se nadaš!
ja ću dođem sa klincima...doneću vam tri kile ćevapa, pečenih, pa se jebite..a posle odem da šetam klince, što dalje od vas..će ih iskvarite....
Ahahaha, tri kile ćevapa na ovu izgladnelu gomilu? I decu će bre da ti izjedu :)))
bole me dupe natnat, dosta od mene...
ako me mrzi da teram one u mesaru da peku, doneću 5 kila nepečenih..pa se zanimajte..al mislim bolje 3 kile pečenih da ima nešto da se je...jerbo će se svi uvate za pivo, niki neće da stoji pored roštilja...
E jebiga natnat, ja mislio da dodjem zbog cevapa... kad ono sranje. Mada mozda dodjem ja i donesem sebi jedno 2 kila, ono, da se ima malo za meze, sta je to za pravog coveka, 2 kila?
Ma koji bre roštilj u 2 popodne, kao da ne znaš da je to zauzeto od 8 ujutru?
pa ja znam, al ovi ne znaju..viš da su zapeli ćevapi, ćevapi..i lukac....
a dal radi mesara u ponedeljak?
hteo nešto da vidim pa se odjavio, nadao se nekoj pošti na ovaj nalog..al ja sam...
Neka svako jede pre nego što krene. :)
Ne verujem da će bilo šta da radi.
Pa i da je zauzeto, kad nagrnemo mi ko izlet iz ludnice, ima svi koji peku tamo da pobegnu, i jos nam ostave njihovo :)
pa do mojega...o kakvom roštilju pričamo ondak?...
a kad sam sa klincima ne ločem, tako da ni pelin ne dolazi u obzir.....pa dobro, prošetaću se malo, videću vas....
Ma ponesite farbana jaja, leba i soli i Bog da vas vidi!
E pa da, mada ja i brat pojedemo 50 jaja dnevno kad dodje Uskrs, ali mozda i ostane koje..
i to što kažeš natnat...
E, a jel hoce mozda neko (gleda u remea) da sistematizuje dolaske na okuljanje sa DA/NE/MOZDA da bi imali neki uvid cisto?
mislim, nije da je bitno, al Novosadisti su uradili, pa sto mi da budemo gori od njih :)
Kao da je bitno, nema rezervacije za livadu...Čekamo se do 14 i 15, a onda....polegamo :)
Sta ima da se zapisuje, ko oce bane tamo na gomilu i to je to? Sta znaci da sad kazem DA, pa ne dodjem, ili kazem NE, a ipak dodjem?
Dobro, nisam znala da ste toliko osetljivi na predloge....mene licno zanima ko ce da dodje