Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. kako to uradite, to kopiranje pa onda zatamnjeno i te fore?

2. Au. Idi u FAQ, života ti. Transfer.

3. jbg ne znam koja je fora da kada neko ne zna nešto svi ga gledaju kao idijota, ne bavim se time i ne provaljujem! nemoj da me teraš da te odvalim u pesu ili u kanterima ili u uličnom fudbalu... jer sam u tome dobar... puši kurac, stvarno me nervira kada mi neko napiše nešto tako ponizno!

4. @Бели Лооди Зник Napises citat velikim slovima, zatim deo teksta koji zelis da citiras, i na kraju tatic, takodje velikim slovima.

5. Beli ne smeš da vređaš, za to se dobija ban... Dakle 3,2,1...

6. nemoj da me teraš da te odvalim u pesu ili u kanterima ili u uličnom fudbalu...

Koliko ti dečko imaš život. Idi jebi nešto. ;)

PM EDIT:

Beli ne smeš da vređaš, za to se dobija ban... Dakle 3,2,1...

Nemoj da ga prijavljuješ, pusti ga, primitivan je.

7. Ja sam izuzetno za has,ali da se ne izvoljeva belo meso,bataci,kurci palci.Cevapi i kraj.I lukcina! I nemojte da menjate datum,ja putujem 26.(boli vas kurac),pa bih da dodjem da se zapijem pre toga.Znaci has-moze,lopta-moze,pivo-moze,sise-mogu!

8. Ja stvarno ne mogu viŠe, puca mi glava od raZnih ljudi na ovom sajtu! Ma od sad me boli KURčINA ZA SVE! DO VIĐENJA!

9. I tako je Beli Loodi iz Znika napustio Vukajliju.

10. 'Ajde sad, idi mešaj malter, neću da spamujem više. ;)

11. Zyclon, ne kažu konkretno gde su.

12. Imate u pivnici ćevape.

13. Uzmemo lepo 10 kila gotovog mesa, i ne moramo da tupimo ko će kako šta.

14. Je l' mogu ja da dođem uveče u kafanu, nisam nešto za ta planinarenja i kampovanja. M?

15. Kad god došao, dobrodošao. :)

16. Je l' mogu ja da dođem uveče u kafanu, nisam nešto za ta planinarenja i kampovanja. M?

Braćala pa moraš i na izlet ići, ponesi ćebence...lako je direkt u kafanu, idi šutaj lopte malo. Znači -KURAC, ne može.

17. Francky, dolaziš li ti?

18. Cevapi i kraj.I lukcina!

tako je! ne idemo na brunch buffet u hyatt nego na adu da se zaebavamo...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.