jbg ne znam koja je fora da kada neko ne zna nešto svi ga gledaju kao idijota, ne bavim se time i ne provaljujem! nemoj da me teraš da te odvalim u pesu ili u kanterima ili u uličnom fudbalu... jer sam u tome dobar... puši kurac, stvarno me nervira kada mi neko napiše nešto tako ponizno!
Ja sam izuzetno za has,ali da se ne izvoljeva belo meso,bataci,kurci palci.Cevapi i kraj.I lukcina! I nemojte da menjate datum,ja putujem 26.(boli vas kurac),pa bih da dodjem da se zapijem pre toga.Znaci has-moze,lopta-moze,pivo-moze,sise-mogu!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
kako to uradite, to kopiranje pa onda zatamnjeno i te fore?
Au. Idi u FAQ, života ti. Transfer.
jbg ne znam koja je fora da kada neko ne zna nešto svi ga gledaju kao idijota, ne bavim se time i ne provaljujem! nemoj da me teraš da te odvalim u pesu ili u kanterima ili u uličnom fudbalu... jer sam u tome dobar... puši kurac, stvarno me nervira kada mi neko napiše nešto tako ponizno!
@Бели Лооди Зник Napises citat velikim slovima, zatim deo teksta koji zelis da citiras, i na kraju tatic, takodje velikim slovima.
Beli ne smeš da vređaš, za to se dobija ban... Dakle 3,2,1...
Koliko ti dečko imaš život. Idi jebi nešto. ;)
PM EDIT:
Nemoj da ga prijavljuješ, pusti ga, primitivan je.
Ja sam izuzetno za has,ali da se ne izvoljeva belo meso,bataci,kurci palci.Cevapi i kraj.I lukcina! I nemojte da menjate datum,ja putujem 26.(boli vas kurac),pa bih da dodjem da se zapijem pre toga.Znaci has-moze,lopta-moze,pivo-moze,sise-mogu!
Ja stvarno ne mogu viŠe, puca mi glava od raZnih ljudi na ovom sajtu! Ma od sad me boli KURčINA ZA SVE! DO VIĐENJA!
I tako je Beli Loodi iz Znika napustio Vukajliju.
Bravo ,)
'Ajde sad, idi mešaj malter, neću da spamujem više. ;)
Zyclon, ne kažu konkretno gde su.
Zyclon, oš li ti doći? :)
Imate u pivnici ćevape.
Uzmemo lepo 10 kila gotovog mesa, i ne moramo da tupimo ko će kako šta.
Je l' mogu ja da dođem uveče u kafanu, nisam nešto za ta planinarenja i kampovanja. M?
Kad god došao, dobrodošao. :)
Braćala pa moraš i na izlet ići, ponesi ćebence...lako je direkt u kafanu, idi šutaj lopte malo. Znači -KURAC, ne može.
Francky, dolaziš li ti?
tako je! ne idemo na brunch buffet u hyatt nego na adu da se zaebavamo...