Sarma ili punjene paprike?!

1. Ovaj rivalitet u Srbiji je nešto kao rivalitet CZ i Partizana.
    E sada me interesuje vaše mišljenje, i npr ako volite sarmu zbog čega i tako to.

Ja više volim paprike ne volim ništa kiselo ali i sarma je odlična posebno ako mamuram.

2. SARMA!!!!!!111!!!!
    Zato što je paprika fuj!

3. Ja sam sarmu prvi put u životu probao prije dva, tri mjeseca.... Ne volim aromu paprike nikako, ali kad je već odabir, onda bih se odlučio za punjene paprike jer bačim papriku, ali meso i ono unutra pojedem.

4. Волим све што је напуњено ;)

5. SARME JEBENE I NASECKAS KULJENA MALO UZ TO AKO TI NIJE NIKO UKR'O

6. Ma dobra je i sarma ali samo ako se kupus dobro opere prilikom pripreme :)
    A za aromu dobar fant i op'la :)

7. Паприка. Даје посебну арому.
    Марко, побогу, пре два-три месеца??? Па где ти живиш? :Д

8. Ja sam sarmu prvi put u životu probao prije dva, tri mjeseca.... Ne volim aromu paprike nikako, ali kad je već odabir, onda bih se odlučio za punjene paprike jer bačim papriku, ali meso i ono unutra pojedem.

Ti onda nisi živeo!!!2 :D lolololo

9. Марко, побогу, пре два-три месеца??? Па где ти живиш? :Д

U Zetu :p
    Ne, Rajka je to pravila, ali ja nikad nisam htio da probam, ne živ :)

10. Јел могуће направити паприке пуњене сармама?

Или једноставно пуњене сарме? То би било дојајно.

Овако, морам за сарму, ако већ морам да бирам.

11. Ma dobra je i sarma ali samo ako se kupus dobro opere prilikom pripreme

Jebeš sarmu ako se kupus puno opere, poenta i jeste da bude kisela, inače bi se pravila od slatkog kupusa.

12. Тако и ја одбијала да пробам руску салату. А кад сам је окусила - мајко мила, не можеш се зауставити!

13. Јел могуће направити паприке пуњене сармама?

Ahahh ovo bi bilo sigurno jelo za šampione.

Jebeš sarmu ako se kupus puno opere, poenta i jeste da bude kisela, inače bi se pravila od slatkog kupusa.

Ma znam, ali ne valja i da bude puno kiselo, ipak treba i ono meso da dođe do izražaja, nije fazon ako jedem i osjećam samo kupus u ustima.

14. DA BUDE SARMA KISELA I PRESLANA I PO MOGUĐSTVU, LJUTA!
    ETO!

15. Smarko, možeš i od sarme da baciš kupus, opet je dobra

16. Buksomanijak objasnio.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.