Sarma ili punjene paprike?!

1. Ovaj rivalitet u Srbiji je nešto kao rivalitet CZ i Partizana.
    E sada me interesuje vaše mišljenje, i npr ako volite sarmu zbog čega i tako to.

Ja više volim paprike ne volim ništa kiselo ali i sarma je odlična posebno ako mamuram.

2. SARMA!!!!!!111!!!!
    Zato što je paprika fuj!

3. Ja sam sarmu prvi put u životu probao prije dva, tri mjeseca.... Ne volim aromu paprike nikako, ali kad je već odabir, onda bih se odlučio za punjene paprike jer bačim papriku, ali meso i ono unutra pojedem.

4. Волим све што је напуњено ;)

5. SARME JEBENE I NASECKAS KULJENA MALO UZ TO AKO TI NIJE NIKO UKR'O

6. Ma dobra je i sarma ali samo ako se kupus dobro opere prilikom pripreme :)
    A za aromu dobar fant i op'la :)

7. Паприка. Даје посебну арому.
    Марко, побогу, пре два-три месеца??? Па где ти живиш? :Д

8. Ja sam sarmu prvi put u životu probao prije dva, tri mjeseca.... Ne volim aromu paprike nikako, ali kad je već odabir, onda bih se odlučio za punjene paprike jer bačim papriku, ali meso i ono unutra pojedem.

Ti onda nisi živeo!!!2 :D lolololo

9. Марко, побогу, пре два-три месеца??? Па где ти живиш? :Д

U Zetu :p
    Ne, Rajka je to pravila, ali ja nikad nisam htio da probam, ne živ :)

10. Јел могуће направити паприке пуњене сармама?

Или једноставно пуњене сарме? То би било дојајно.

Овако, морам за сарму, ако већ морам да бирам.

11. Ma dobra je i sarma ali samo ako se kupus dobro opere prilikom pripreme

Jebeš sarmu ako se kupus puno opere, poenta i jeste da bude kisela, inače bi se pravila od slatkog kupusa.

12. Тако и ја одбијала да пробам руску салату. А кад сам је окусила - мајко мила, не можеш се зауставити!

13. Јел могуће направити паприке пуњене сармама?

Ahahh ovo bi bilo sigurno jelo za šampione.

Jebeš sarmu ako se kupus puno opere, poenta i jeste da bude kisela, inače bi se pravila od slatkog kupusa.

Ma znam, ali ne valja i da bude puno kiselo, ipak treba i ono meso da dođe do izražaja, nije fazon ako jedem i osjećam samo kupus u ustima.

14. DA BUDE SARMA KISELA I PRESLANA I PO MOGUĐSTVU, LJUTA!
    ETO!

15. Smarko, možeš i od sarme da baciš kupus, opet je dobra

16. Buksomanijak objasnio.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.