![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ovaj rivalitet u Srbiji je nešto kao rivalitet CZ i Partizana.
E sada me interesuje vaše mišljenje, i npr ako volite sarmu zbog čega i tako to.
Ja više volim paprike ne volim ništa kiselo ali i sarma je odlična posebno ako mamuram.
Sarma.
SARMA!
SARMA!!!!!!111!!!!
Zato što je paprika fuj!
Ja sam sarmu prvi put u životu probao prije dva, tri mjeseca.... Ne volim aromu paprike nikako, ali kad je već odabir, onda bih se odlučio za punjene paprike jer bačim papriku, ali meso i ono unutra pojedem.
Obadvoje!!!
Волим све што је напуњено ;)
SARME JEBENE I NASECKAS KULJENA MALO UZ TO AKO TI NIJE NIKO UKR'O
Ma dobra je i sarma ali samo ako se kupus dobro opere prilikom pripreme :)
A za aromu dobar fant i op'la :)
Паприка. Даје посебну арому.
Марко, побогу, пре два-три месеца??? Па где ти живиш? :Д
Ti onda nisi živeo!!!2 :D lolololo
U Zetu :p
Ne, Rajka je to pravila, ali ja nikad nisam htio da probam, ne živ :)
Јел могуће направити паприке пуњене сармама?
Или једноставно пуњене сарме? То би било дојајно.
Овако, морам за сарму, ако већ морам да бирам.
Jebeš sarmu ako se kupus puno opere, poenta i jeste da bude kisela, inače bi se pravila od slatkog kupusa.
Тако и ја одбијала да пробам руску салату. А кад сам је окусила - мајко мила, не можеш се зауставити!
Sarma je zakon!!!
Ahahh ovo bi bilo sigurno jelo za šampione.
Ma znam, ali ne valja i da bude puno kiselo, ipak treba i ono meso da dođe do izražaja, nije fazon ako jedem i osjećam samo kupus u ustima.
DA BUDE SARMA KISELA I PRESLANA I PO MOGUĐSTVU, LJUTA!
ETO!
Smarko, možeš i od sarme da baciš kupus, opet je dobra
Buksomanijak objasnio.