Sarma ili punjene paprike?!

1. Сарма јеботе, мада ми ни паприке нису стране... Реално све док нема пихтија на менију ја могу да једем то што је приложено...

2. Пеки д џем
    Јел могуће направити паприке пуњене сармама?

Или једноставно пуњене сарме? То би било дојајно.

Cara™
    Obadvoje!!!

jebem mu, to je kao kad pitaju malo dete koga više voli - mamu ili tatu, pa ono tresne glas onome koji mu je tog jutra dao bonu.
    jednostavno, ne bih mogao da zamislim svoj život i bez jednog, i bez drugog.

3. Bubuščiću ruke ti se pozlatile zbog tog linka, turio sam je u omiljene!

4. Не једем ни купус ни паприке, него само месину одвојим. А лепши укус има месо из паприке. Све зависи како ко направи. Сарму волим благу, без додавања сувог меса , коленица и тако тога. А паприке волим кад се праве са соком од парадајза.

5. Не једем ни купус ни паприке, него само месину одвојим. А лепши укус има месо из паприке. Све зависи како ко направи. Сарму волим благу, без додавања сувог меса , коленица и тако тога. А паприке волим кад се праве са соком од парадајза.

Htjedoh napisati šta i kako volim al' bi ispalo da doslovce kopiram katijin post pa sam to sad namjerno i napravio. Nek crknu dušmani.

Znači, definitivno paprika. I papriku odvojim. I kupus odvojim kod sarmi. Samo pojedem meso. A ljepšeg je ukusa meso iz paprike. Jes da me onda ubije žgaravica al ko je jebe.

6. To ti je kao da jedes burek viljuskom i nozem, a to je put ka paklu....

7. Sarma definitivno! Jednom sam šibnuo punjene paprike i kad sam završio sa klopom, pomislio sam: "Ovo nije loše, ali voleo bih da sam ovo mleveno meso sa pirinčem odradio uvijeno u listu kiselog kupusa!". Mada, sa vopsem sve ide dobro ako spada u slana jela.

8. sarma mora biti popracena raznoraznim dodatcima da bi dozivljaj bio potpun, kao sto je sirac, salata i sl djakonije
    a paprika je paprika i najsladje je ruknuti jednu kad dodjes iz grada :)))
    u svakom slucaju koliko god su slicne toliko su i razlicite jer su to dva razlicita iskustva, tako da se stvarno ne mogu odluciti... VOLEM OBE :)))

9. Babura može da se puni sa bilo čim. Ja preporučujem sa ribanim kiselim kupusom u turšijskoj verziji. Ja se razbijam od toga.

10. sa vopsom ide i slatko i slano i kiselo i ljuto...

11. Pa znate li koliko je ovo težak izbor... ?! I još jedna stvar, paprike punjene čime ? Ima meso, ima sirac, ima pirinač. Moj favorit paprike sa sirom, možda i zato što nisam jeo odavno to. Elem, sarme kidaju, ali jebiga moj glas ide paprikama onako generalno. I da, mali oftopik, kuj ne je' gibanicu, ne treba da živi.

12. Sarma sa punjenim paprikama.

13. Cara™
    Obadvoje!!!

ТО БРЕ!!! Јебига зими сарма лети пуњена лолололо

14. Podvarak, pire i krmenadle

15. Sarma sa pavlakom odozgo!

16. Sarma sa pavlakom odozgo!

БОГОХУЉЕЊЕ!!! Шта ће ти павлака на сарми црна ћеро?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.