Sovjetska Vukajlija

1. U Sovjetskoj Rusiji Vukajlijaši subotom izlaze u grad. :DD

2. U Sovjetskoj Vukajliji Džanki nema 6 godina
    U Sovjetskoj Vukajliji grad izlazi u Vukajlijaše :D

3. U Sovjetskoj Vukajliji Zoki piše normalno.

4. U Sojvetskoj Vukajliji Pandan je izmislio Caru

5. U Sovjetskoj Vukajliji ne banuju. Streljaju.

6. У Совјетској Вукајлији, деда Вукајлија са насловне те увек и у сваком тренутку посматра и зна шта радиш.

7. U Sovjetskoj Vukajliji 95% autora ima IQ veći od 12...

8. U Sovjetskoj Vukajliji posterdžije ne iskorišćavaju Vukajliju. Vukajlija iskorišćava njih.

9. Pekky
    U Sovjetskoj Vukajliji Zoki piše normalno.

Ћирилицом. :)

10. Okasnio sam da se ukljucim u temu, lolo! Sigurno sam vam falio!?

11. U Sovjetskoj Vukajliji sloba ne sme da kasni !

12. У Совјетској Вукајлији сви смо ми Страјин дупли

13. U Sovjetskoj vukajliji LOL je pismen!

14. Слобо ти немаш права да постујеш ти ниси комуниста ти си социјалиста лолололо

15. У совјетској Вукајлији одабране дефиниције бирају модераторе.

16. Slobo je desnicar vjecni i nikad dalje od toga nece!

17. u sovjetskoj vukajliji ming je banovao surovog i ako sam se ja protivio

18. Људи! Упропастили сте тему, поента није у томе да ти сад напишеш у совјетској вукајлији, па да додаш нешто духовито. Постоје тачно одређена правила како иде наставак. Мало се образујте на интернетима!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.