orkorkork, sorry Micy. Jebes Marka, nafurani picopevac. Dodji kod nas da pricas sa pravim momcima. Ostavi ove ziljote. Kontam da ti imas vise potencijala.
Dzekson jel imas ti male sise kad se toliko furas da si hot, a???
Predlažem saradnju sa HBSV (HaxBall savezom Vukajlije) Jer ulaganje u sport dosta doprinosi našem telu i našem duhu, da postanemo još ziljaviji! Napred HaxBall reprezentacijo, napred ZSV!!!2
Zilj hajl! Reme, podržavam tvoj predlog, ali bi trebalo da se barem polovina HBSV-a učlani u ZSV, kako bismo ih mogli podržavati bez presedana. I manjka nam moderatora. Stoga Odsek za borbu protiv rasne diskriminacije podržava ovaj predlog.
Đeksonova unapređena si u tužioca sa halterima. :)
orkorkork, sorry Micy. Jebes Marka, nafurani picopevac. Dodji kod nas da pricas sa pravim momcima. Ostavi ove ziljote. Kontam da ti imas vise potencijala.
Dzekson jel imas ti male sise kad se toliko furas da si hot, a???
Reme, evo ti, pa s'igraj. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215417_213762055317359_100000506973790_873355_2370949_n.jpg
Milice, hajd', pa se vidimo u budućim akcijama ziljavosti. Zilj hajl!
Reme, odlicno! Samo mi jos stavi logo i pocinjem da radim! :D
Slobo jebote, iskuliraj, sprdnja je sve ovo.
Džeksonova, u pičkopaćeničkom sam periodu, a verovatno i ostatak muškog roda na Vuki, stoga, NE SPOMINJI 'ALTERE! :)
Hahaha, bas me briga, ja sam tuzilac sa halterima i mojoj sreci nema kraja! :D
Ne teraj me da ti šaljem ziljavi PVT. :)
Reme, da dođemo sa barjakom ZSV-a na okupljanje, a? :)
Tuzilac sa halterima jer ti grudnjak i ne treba orkorkork!
Preteruješ.
Ej, Slobo, ako nisi shvatio, nisam ti ja neki lik kojeg mozes isprovocirati. Grokgrokgrok :)
Nego, 'de je taj avatar čuveni? :) I kakve ono dojke tamo Milica spominje? Uputi me. :)
Prance care, nema tu dojke, jebu te seksualne krize :)!
Slobo, pa nije sve u dojci. :) Zasad me jebu, ću ih se ratosiljam do kraja nedelje, pa ćeš da vidiš šta će sve da biva naštancano.
PM EDIT: Pinki, jebe mu kevu sa ziljavošću. :)
Evo vama vašeg advokataa http://img19.imageshack.us/img19/9855/dsc00497copy.jpg
Stefan kostić je zadužen za ta tehnička pitanja obratite se njemu :)
Ok, ti mi onda stavi fotku tamo kod funkcije, ovu fotku.
Ako neko poželi savijet kako izbjeći zatvor neka se javi, imam par dobrih metoda.
Zilj hajl! Reme, podržavam tvoj predlog, ali bi trebalo da se barem polovina HBSV-a učlani u ZSV, kako bismo ih mogli podržavati bez presedana. I manjka nam moderatora. Stoga Odsek za borbu protiv rasne diskriminacije podržava ovaj predlog.
U potpisu:
Kancelar OBPRD u ZSV-u:
PrankMaster.
TU SAM! Vaš sam JEBITE ME!