Ziljava stranka Vukajlije

1. Neke nepozeljne budale koja je zeljna nase paznje.

Koji humiliation! :) Svaka čast. :) Nisi se nešto ziljavila ovijeh dana? :)

2. Jaci sam od malignog tumora!

3. Nisi se nešto ziljavila ovijeh dana? :)

Ziljavicu za 15 min. Osjecaju se i odje posledice mog zivota bez interneta. :))

4. Pinki skini mi se sa stranke išamaraću te kao vola u kupsu, ščuo??

5. Ziljavicu za 15 min. Osjecaju se i odje posledice mog zivota bez interneta. :))

Držim te z'reč, nemoj da te ganja posle Arapin opasan cečetvorkom. :)

6. ahahaha Cara nemoj da se majmunišeš, a što se šamaranja tiče ja se ne bunim uvijek sam spreman samo reci gdje i kada?

7. majmuni mladi....pavijani....

8. Ne smijemo dozvoliti razdor i svađu unutar stranke! Izmirite se u stilu ZSV, sa ljubljenjem i litrom rakije....

9. Ja svoju rakiju ne dam Cari pa makar morao iz stranke ići LOLOLOLOLOL

10. Ja ću rakiju da doniram! Samo da se sukobi koji štete stranci prekinu...

11. To već dolazi u obzir, ali čisto sumnjam da će CARa pristati da pije rakiju sa ovako ziljavom osobom ... lololololol

12. Ovdje bi samo Cara mogao nesto da popije, vi ostali niste u stanju ni dva Becksa da iscirkate za vece.

13. Ne kapiram majk emi ove pičketine ko ovaj pinki što dolaza ne forum i promovišu užas. Matori ruažn si ko kurac! koja ti daska fali u glavi da ovde plasiraš svoje mentolske fore

realno, unakazuješ sajt svojim prisustvom

14. pinki, sta ti je ovo crveno iznad usne? Jesi rucao rajcice prije slikanja? Id se ubi!

15. ovakve kao što je pinki u mom selu mlate svaki jebeni dan!

16. sva sreća pa ne živim u selu, ipak ja sam bar malo civilizovaniji od tebe ololololol

17. a što se tiče jesam li ružan, jbg takav sam kakav sam ja sam sebi skroz fin, drkam vazda na svoje slike koliko sam si hot olololololol

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.