Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
NE znam samo care u koji su grad tebe pustili...
Zar tebe treba negdje da puste ololololol, pa ti si onda stvarno specijalni slučaj, meni su svađe vrata otvorena. ololololol
pinki to što ne živiš u selu ne znači da si pametan!
Ziljava stranka propagira centralizaciju vlasti u gradovima i protivi se ruralnim oblastima!
Jurišamo ka cilju, smrt zilju!
Nisam ja ni rekao da sam ja pametan, ja se smatram za veoma glupu osobu.
Inače ziljava stranka sve to progagira a Cara je kontra naše stranke totalno a u našoj stranci, đe će mu duša?!
PINKI, idi kobjasni se lololololo
http://www.lugradio.org/competitions/lqftny/david.jpg
ahaahhahaha
a amrko pinki kao navija za leeds, ajde br enemoj me zajebavata kada je svima jasno da je i dzankee veće mudo od tebe!
Cara nigdje ja ne idem, tek sam došao. A ti si čuo za Lids?? Momak počinješ da me iznenađuješ koliko si informsian ololololol
PRSSTAJEM DA KORISTIM LOLOLO JER ga korsite likovi koji imaju guzicu umesto glave
aj poz
a ostali, samo dajte ovakvim paposima da se rpomovišu pa će smoriti i mene i vas i sebe preko noći
Caro, opet frustracija? Opet se tangiraš? Daj brate...:)
Ne mogu bre da ih gledam prank jebote, nvairu ko naci zombiji.
K'o da te boli kurac? Počinjem da ti izigravam psi'ologa, keve mi...
Meni je cilj bio da tebe smorim, kada si ti već najveći smarač na vukajliji, sada sam kobjasnio lololol
Jebeš prepucavanja, idem da učim... Pozdravljam vas... :)
Meni je cilj bio da tebe smorim, kada si ti već najveći smarač na vukajliji, sada sam kobjasnio lololol
Brate, nisi me smorio jer imaš kul moći nego zato što si takva papčina da to nisam video na ovom sajtu lolo
marko, obrati se meni ako si nesto postigao orkorkork. Doduse, kakva si prangija tebe covjek ne mzoe smoriti jer ne kontas nikakve fore. Moram sam da ti opstruisem kevu jer ti kakav si jedino mozes da shvatis kurac u picki. Smaracu!
aahhahahhaha ajao
marko, realno, mene niko ovako nije ojadio na forumu kao tebe sada sloba oololol
marko, obrati se meni ako si nesto postigao orkorkork. Doduse, kakva si prangija tebe covjek ne mzoe smoriti jer ne kontas nikakve fore. Moram sam da ti opstruisem kevu jer ti kakav si jedino mozes da shvatis kurac u picki. Smaracu!
Overkill.
rekoh ti da sam poprilično glupa osoba nadam se da shvataš, a to sa pičkom i majkom ti nimalo nije na mjestu brate, inače majke nemam, a Cara koliko je to jadno što me sada ojadio preko nečega totalno retardiranog ni sam ne shvataš.
Koliko gej izjava za nevericu! AJ kapirm da ti jesri derpe al nemoj preko neta da nam namećeš svoj aretos-pravila.
To za kevu svakako nije lepo al to sloba nije mogao da zna, uostalom, što se kurčiš toliko kada si sada krenuo da plačeš. Jebote, sa gejevima nemoš izaći na kraj, gori su od žena jebenih!
Inače imam želju da se izvinem Cara™ ako sam te brate uvrijedio nije bilo namjere, moguće da smaram i da sam ziljav jbg, ako ćeš biti čovjek prihvati izvinjenje ako ne, nemam potrebu više da se prepucavamo. ;)