Ziljava stranka Vukajlije

1. Smare TAČKA na kraju rečenice XD

2. Ja htio žive maskote, vi nećete, prc sad :p
    Bolji je Đoni, neka ga :)

3. ocxu da budem u vashoj stranci :DDDD

4. Ja necu da Smarko bude najlepsi clan! :( Hocu ja da budem najlepi clan, nije fer... :(

5. Smarko - potpredsednik stranke. Najljepši član Vukajlije, zadužen takođe za širenje i ocjenjivanje ljepote po sajtu.

Stavi da sam Generalni direktor i da držim noge na sto.

Ja necu da Smarko bude najlepsi clan! :( Hocu ja da budem najlepi clan, nije fer... :(

Kako da ne.... Znaš li kolko je meni trebalo da budem najljepši....

ocxu da budem u vashoj stranci :DDDD

Nemaš ni jednu jedinu defku, niti poster, imaš 19 komentara, 2 posta na forumu od kojih je jedan ovaj citirani... Dakle moraš da se dokažeš ihaha, ljepota ne pomaže ođe trenutno.

6. Ja imam konstruktivne predloge:
    1. da se stavi u zakonik da svi članovi stranke MORAJU da imaju neko obeležje stranke na profilu (kako bi se stranka širila jelte): ili loko, zastavu, maskotu, himnu, štagod, i link ka stranci kako bi ostali mogli da pročitaju program i informišu se.
    2. da se stavi dankanova slika na popisu zaposlenih (ebeš zilj bez slike)
    3. da se meni pored grammar nazzi stavi: zadužen za gramatičko-pravopisnu ispravnost
    -----
    To je to, hvala.

7. Mrs, dogovori se za ostalim ženkama. :) Smare je najLJepši, a ja sam najLeši član, Ninka je najziljaviji lik ođe, Nadžak je najlepša, Milica Dholl najljepša, ti možeš da budeš najziljavija. :)

8. mawa, možeš da budeš nasha stranačka sponzoruša dok ne napišeš par defki i tako tih gluposti. :) olololo

9. 1. da se stavi u zakonik da svi članovi stranke MORAJU da imaju neko obeležje stranke na profilu (kako bi se stranka širila jelte): ili loko, zastavu, maskotu, himnu, štagod, i link ka stranci kako bi ostali mogli da pročitaju program i informišu se.

Da, link do teme može, ali obilježje mora isto....

2. da se stavi dankanova slika na popisu zaposlenih (ebeš zilj bez slike)

Kad pošalje

3 će reme

10. ljepota ne pomaže ođe trenutno.

Друже збунили сте ме скроз сад јесте зиљавци или нисте? лолололо

11. Друже збунили сте ме скроз сад јесте зиљавци или нисте? лолололо

Jesmo bre, ali džabe je lijepa, eto joj slika, mora da se dokaže da bi ušla, nismo mi usputna stanica!

12. Mrs, Jack, SMarko može da bude najlepši ČLAN.

A ti možeš da budeš najlepša ČLANICA. Nisi valjda tranvestit, majkumu. :)

13. lolololo nemoj stefane, ovaj je gej :D

14. LOLe: pomaže lepota, ali ne TRENUTNO, XD
    -----
    BTW Au kako dojajno, Džoni jebe. I bolji je sa svojim bojama autfita, originalan da bude XD

15. Jesmo, al biti lepota nije dovoljni uslov da budeš ziljav, moramo da vidimo tvoj stil pisanja da bismo te procenili.

16. Dobro veče kolege ziljavci! Moram da prijavim da sam preterala sa čupanjem obrva, el treba neku kaznu da odslužim jer sam time narušila ugled stranke? lolo

17. Reme, ubaci ga u crnoj majici kao maskotu u prvi post. Ja sam ubacio ovu u roze u drugi, jer mi je ziljaviji. Da ga odradim u još kojoj boji? Ne može čovek stalno biti u istoj majici. Nije ziljavo. Nek' se ugleda malo na mene. :)