Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Al ja sam pwewishe swatka i zato me hejtuju kad napishem defku :/
Stef, onda mi stavite tamo NAJLEPSA CLANICA, oma! :))
A ne, za titulu najlepša članica ćeš morati da se boriš, ali samo preko mene mrtve ;)
Ej, ako ce mawa nasha da bude u stranKi, onda nema slova poput w, tj i sl. Industrial reaguj.
Šutiraj se nogama u dupe sto metara!
Mawa, napušti livadu! http://www.youtube.com/watch?v=QzUKdidIHkY
Tako je!
Ovo sam ja predložio negdje na početku, ali nije ubačeno u zakonik... Maskota... Džoni može, ali ne u rozom, gej je... Mršo, ti mi budi partnerka kao najziljawija matchkitza u stranci... Jebote koliko se stvari dogodi ovdje ako propustiš par sati...
:jede kokice:
Ju, naopako, pa ja necu ovde mrtve ljude. :)
Знам да нисам члан ваше странке другови али морам уложити вето на ово. Зар поред живе Бабе и њених зиљавих живуљки ви можете за краљицу зиља да изаберете Мрс Јаксон??!! Срамота другови, срамота!
Ја хоћу да будем заменик најлепшег! Ионако сам добио оцену 11 од могућих 10 од стране Смаркана... Мојне да ме терате да качеим своју зиљаву слику.
Može za početak, i to je zilj.
------------
I ja sam da ne bude u roze majici
EJ EJ EJ!!!!! Nadžak je najlepša, a Milica najljepša, šta koji moj??!?!?! Ste vi kršteni? Ne može to tako lako....
Dec d spirit!
Ako nastavi da mee pEeSxE tAkO, EeDeM D@ SkOcXyM S MoStA Yer Me EeReEtEeR@!
A ne, za titulu najlepša članica ćeš morati da se boriš, ali samo preko mene mrtve ;)
:jede kokice:
Nosi pivo
Stef, onda mi stavite tamo NAJLEPSA CLANICA, oma! :)
Reme je za to zadužen. Biće obavešten.
Meni kažeš? :D Ja sam danas čitao 10 novih stranica... Pa ti vidi... :)
Spiči remeu pvt sa sličicom malom i sa tim što si, dakle zamjenik najljepšeg člana i + biraj poziciju lolololo
Ti si manit, ja sam pročita zadnja dva posta i to je to :D
Dozvoljeno joj je samo "W" (i to za početak)jer joj je ionako u nadimku, sve ostalo povalči restrikcije!
Tri stranice govana i onda ova mawa nasha mi izleti, swatkica prava :)))! Ne slusaj ove gikove, dodji u ORKANE, mi primamo lijepe curice!!!
Nego inace, dje ste picke?!
NINKA REAGUJ NA OVAJ SLOBIN ATAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajde mawa, kumim te kapicom idi kod orkana, molim te... Svi smo uz tebe, oni te volu
Ljudi, idem da papim, nemojte da pravite sranja... Nema primanja u stranku dok se ne izglasa to fino.... Riiiiijetko ko može da uđe onako odma'...