Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja sam se jednom zacenula kad je profesorica rekla pandan. I to ga ponovi a ja pod sto od smijeha.
A u nedjelju otisli u neki 'restoran' da jedemo kad tamo sendvic s kulenom a ja dobih napad smijeha. Sreca pa me tamo niko ne zna. Lololololo
Smarko, sjetih se tebe prije. Magare zecansko. :D
Što baš mene, bem ti Nikšić čitavi :D
Nesto mi pomenu drugarica da je vidjela da sam se slikala s tobom. Ne zna te ona ali zna Kacu pa je vidjela da si joj muz. :D
A imas moju dozvolu da jebes cijeli Niksic, oderi ih, dako svi pocrkaju da odmorim.
Ja postadoh poznat i po Ni'šiću u pm... Ne valja mi toliko mnogo... ne znam što da radim :D
Proculo se za tvoju ljepotu i po Niksicu. :D
Ja sam onu sliku nalijepila iznad kreveta, pomolim se svaku noc. Ti si moja nova religija. DiJoptrija mi se povecala otkad te upoznah, eto toliko zracis. MWA.
Ja ne vererujem da postoje dve defke POLIGOTE...i to u životu..auuuuu..
-------------------------------------------
Ne sekiraj se, ja preuzimam i pratim takve slučajeve XD
Ovo treba ubit'. A mozda ima govornu manu pa guta L, znas vec.
Zilj hajl od mene! Svim ziljavim clanovima!
I odoh u krevet!
Zilj hajl!
I laku noc. MwAx!
Miwice mawa, mwah!
P.S. ja sam za to da onu nashu mawu ubacimo u partiju, da ne kazem stranku, i da je zaposlimo kao poslovnu pratnju! :D
Po uzoru na ovaj legendarni klip:
http://www.youtube.com/watch?v=d-ews68EBW8
I ovu epik-legendarnu rečenicu:
U zajednici sa nacionalim jelom stranke i stranačkom maskotom - http://img196.imageshack.us/img196/1874/donilogo.png, Nastala je nova spika za muvanje i pampračenje plodnih Emo cava.
http://img708.imageshack.us/img708/2690/ziljanica.png
Nasha mawa pwatnja! lololololo
Jedino za toga i valja.
Neka bude kucni ljubimac ili tako nesto. :)
Sad sam preterala sa vredjanjem, osecam se lose... :( Ako ovo bude citala mawa nasha, dugujem joj izvinjenje.
Ma svejedno je dupli. Al' ovo za pratnju je odlicno. Ja sad odo'.
I da ne zaboravim. Najvjerovatnije necu do ponedjeljka dolaziti. Iddm na placeni godisnji odmor. Pa ako Ministarstvo bude sto glasalo nadjite mi adekvatnu zamjenu. Mwah. Doci cu posle da se pozdravim. lolololo
Ajde! :* Adekvatno se odmori! :D
Zilj hajl!
I ovu epik-legendarnu rečenicu:
Ti kiiitu 'oćeš?
U zajednici sa nacionalim jelom stranke i stranačkom maskotom - , Nastala je nova spika za muvanje i pampračenje plodnih Emo cava.
lololololololo
http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg
Pozdrav svim članovima ZSV-a!
Nešto sam razmišljao...
Pošto smo mi najbrojnija i najorganizovanija (i naravno, najziljavija) stranka na Vukajliji, smatram (kao osoba zadužena za infrastrukturu) da je potrebno odrediti sledeće stvari:
Tj. neka glavna ideja kojoj teži naša stranka. Nije mi u potpunosti jasno kakva je naša ideologija, nešto u vezi ziljavosti, ali šta? Da li je u pitanju ziljavi liberalizam, ili ziljavi konzervatizam, ili ziljavo nešto treće? :P
Način na koji ćemo ostvariti tu ideologiju. Vidim da imamo nekakav plan, ali to nije dovoljno razrađeno.
Pravni akt kojim se regulišu odnosi u stranci. Pomoću statuta se određuju kriterijumi za ulazak u stranku, način da se napreduje u stranci, zaduženja i sl... Primetio sam da imamo nekakav "zakon ZSV-a", ali to nije to.
Da li smo Kadrovska ili Masivna stranka?
~ Kadrovska - Novi članovi se moraju dokazati
~ Masivna - Može da uđe ko hoće
Koliko mi se čini, mi smo iz masivne prešli u kadrovsku, zar ne? U svakom slučaju, to treba naglasiti.
Takođe, Remeov prvi post bi trbalo da se promeni tj. da postavi editovane slike sa 20str!!
Ајде оћу да се учланим
ziljavi liberalizam
Najpre da skupimo dovoljan broj članova. A i već se radi na širenju ziljavosti na mnogobrojne načine.
Ima i par dodataka na prethodnim strana, vezano baš za to što si naveo. Kada budem odbanovan, sve će biti ubačeno u zakonik.
Da li smo Kadrovska ili Masivna stranka?
~ Kadrovska - Novi članovi se moraju dokazati
~ Masivna - Može da uđe ko hoće
Čitaj iznad.
Ali evo, da ti olakšam,
To su:
Reme
Smarko
Stefan Kostić
Milica Dholl
i
Ninka
Ukoliko se jedan član ne složi, mora izneti razloge svog neslaganja. Tek kada glasanje izdejstvuje jednoglasnu odluku, član može biti primljen.
Ukoliko neko od autora nije aktivan, član je primljen ako su svi Ministri koji su glasali dali pozitivan glas u roku od 6 sati.
VAŽNO: Ovo pravilo se JEDINO može zaobići rešavanjem testa inteligencije, čime bi se dokazalo da ste dovoljno inteligentni da se pridružite stranci. Ipak, i pored toga, sa prijemom člana se mora složiti bar 3 od 5 Ministara.