Džanki je iskazao želju za učlanjenjem... Džanki, stavljen si na listu za glasanje... Kao jedan od 5 ministara, ja glasam za tvoj ulazak u stranku... Treba sačekati ostale ministre, da vidimo njihove glasove, mada ja mislim da ne bi trebalo biti problema...
Takođe, Remeov prvi post bi trbalo da se promeni tj. da postavi editovane slike sa 20str!!
Nema potrebe. Tamo je slika člana. Ove fotografije sa dvadesete strane služe da stoje na profilima tih članova, dokazivajući njihovu odanost stranci i ujedno njeno reklamiranje.
Nema potrebe. Tamo je slika člana. Ove fotografije sa dvadesete strane služe da stoje na profilima tih članova, dokazivajući njihovu odanost stranci i ujedno njeno reklamiranje.
U tom slučaju bih želeo da se samo moja slika zameni. Mnogo si lepo udesio onaj logo u vrhu, to mora na prvu stranu! :D
Alo Jabuchillo ostavila ona sociologija uticaj na tebe?????
Ајде оћу да се учланим
Od kada si ti ziljav?
Džanki je iskazao želju za učlanjenjem... Džanki, stavljen si na listu za glasanje... Kao jedan od 5 ministara, ja glasam za tvoj ulazak u stranku... Treba sačekati ostale ministre, da vidimo njihove glasove, mada ja mislim da ne bi trebalo biti problema...
Baš kao što sam i rekao. ;)
lololo
Mi smo ozbiljna stranka, moramo da iskažemo ideologiju i ostalo! :P
Slazem se :D
U tom slučaju bih želeo da se samo moja slika zameni. Mnogo si lepo udesio onaj logo u vrhu, to mora na prvu stranu! :D
E i bilo bi pozeljno da svaki clan stranke ima staz u Robot Unicorn Attack-u.....
Predsednik će biti obavešten.
Naravno.
Obavestiću ga ja, nije problem... ;)
Idem ja sada da obavljam neke druge poslove...
Pozdrav svim članovima stranke!
http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg
Oćem i ja da se učlanim.
Šta,kako ?
Oćem i ja da se učlanim.
Šta,kako ?
Ja te ne znam. Verujem, ni ostatak kolektiva.
Priloži neku ziljavu fotografiju, pa ćemo da glasamo.
E to mi se sviđa!!! A ovako, za muškarce da glasa ženski deo i obrnuto? :)
Mora neko da me poznaje da bi postao član stranke ?
Ne, samo moraš da budeš lep. Ili zgodan.
Saćem priložim potrebna dokumenta :)
Ne. Glasaće Ministri.
Ne. Moramo da znamo kako izgledaš, iz tog razloga moraš priložiti neku fotografiju.
E jbg kostiću sad tek to videh.
Ja ga znam po jednoj defki, ali svakako mora da priloži ziljavu sliku....
Đanki isto tako...
A za ono gore, nismo masovna nego kadrovska, ne može svako da uđe, to zaboravite slobodno.