U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Slikacu se ziljavo
http://i51.tinypic.com/2pskevt.jpg
Jedina slika na kojoj sam sam,sve ostale su sa drustvom ili sa devojkom,jbg :)
Ne moramo da te znamo, tj moraš da se dokažeš, ne možeš samo da upa'neš ofrlje... Neki mogu, neki ne... Recimo niste isti ti i cara... Kapiraš...
Koči mi ovaj kurton jer mi upaljen Vuze, skidam nešto, slomiću kompjuter, po ure mi se učitava strana
I da ne zaboravim. Najvjerovatnije necu do ponedjeljka dolaziti. Iddm na placeni godisnji odmor. Pa ako Ministarstvo bude sto glasalo nadjite mi adekvatnu zamjenu. Mwah. Doci cu posle da se pozdravim. lolololo
Za ubuduće, kada Ministar zna da neko vreme neće biti prisutan u stranci, mora imenovati nekoga sa liste Zamenika Ministara kao privremenog Ministra, koji će imati sve pogodnosti kao i sam Ministar, do njegovog/njenog povratka.
Zamenici Ministara su:
Lick It Good
NadžakBaba
Prank Master
Mrs. Jackson
i
StefanBičBožiji
Ukoliko i Zamenik Ministra bude morao da napusti stranku na određeno vreme, imenovaće drugog Zamenika kao Zamenika Ministra.
Ukoliko se prvi zamenik vrati u stranku pre samog Ministra, funkciju Ministra će i dalje obavljati onaj Zamenik kog je on/a imenovao/la pre svog odlaska.
Taj rad.
Deki, imaš lanac, što se mene tiče ja sam ZA.
Stefane, zamjenici... Stavi nadžak prvu, mis'im....
Koči i meni vuka...
Deki_PD
Frizura na keca, NIKE tike, havajski šorc i majica sa printom? Ziljavštinaaaa....
Glasam ZA.
Išao sam po listi članova... Redosled nije važan.
Ja nisam ni vidio cijelu sliku, samo sam uvećao lanac i kod mene je prošao, a sad kad vidim cijelu sliku, tek je prošao...
Sada će NadžakBaba raditi na mestu Ministra umesto Milica Dholl, kao njena zamenica.
URBAN EMO HAHAHAHAAAHAAHAHAH
URBAN EMO HAHAHAHAAAHAAHAHAH
Dobro si skapirao, 'bem te. :D
Deki, dizelaš si, voliš da se slikaš, imaš devojku znači jebeš, relativno si fin i pristojan nisi se svađao samo si lepo priložio dokument, dakle što se mene tiče dobrodošao u epicentar zilja.
Ziljav sam ti majko više nego ikad xD :)
Какве везе има ЈЕБАЊЕ са зиљавошћу?ЈЕБАЊЕ ЈЕ ХАРД КОР ТЕМА , УВЕК БИЛА И .....па сад не могу да кажем да че увек бити...........останите хард кор.......
Hvala. Znači jebem :) što je relativno,relativno je :)
Ајде оћу да се учланим
AHAHAHAHAHA
Za.
Deki ima air max, znaci preziljavo. Dakle, za.
zamenica.
Taman sam htjela nju da stavim. Baba, ne sumLJam u tvoj osjecaj za zilj! MWA <3
Air max znači presudan u izboru novih članova :)
Đanki, ziljavu sliku da daš, ne može tako na suvo