Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mico znam te - znaš me lololo
Ide baba da sanja ziljave snove... zilj noć!
Dzankee
Ајде оћу да се учланим
AHAHAHAHAHA
Za.
Deki ima air max, znaci preziljavo. Dakle, za.
Milica i Ninka su glasali ZA Džankija.
Ja sam uzdržan dok ne vidim ziljavu fotografiju.
Milice, Baba je već glasala umesto tebe za Dekija, tako da se ovaj glas ne računa.
Baba (Milica), Smarko i StefanKostić su glasali ZA Dekija.
Palim i ja. Laq notj, mwa, mwa... <3
Ostanite mi ziljavi.
http://img824.imageshack.us/img824/9560/bluenm.png
реално, http://vukajlija.com/forum/teme/23855-sovjetska-partija-vukajlije-spv?strana=1 !
Evo me Kostic mrsnuo s funkcije prije vremena. Ja sjutra idem. :D Al' ipak bolje nocas, nema veze.
Baba, ziljavi snovi!
Zilj hajl!
I da napomenem da idem da vrsim svoju funkciju! Odlazim u dijasporu da sirim zilj!
Ziljava noc i tebi, Kosticu.
Imam ja air max, one od 150 jura!!
Imam i ja crnkinju, evo je pored mene, puši mi dok ja ovo kucam
Treba dokaz.
puši mi dok ja ovo kucam
I za to treba dokaz. :D
slikacu ih sutra izjutra
Sve primljeno k' znanju, biće u najkraćem mogućem periodu odrađeno, to jest, sutra. Predsednik stranke mora da se pozabavi materijom malo i da donese neke važne odluke!
ZILJ HAJL!
aiw max su bash sjuper patike ;D
E da i ja sam za prijem Đankija u stranku! Nego ajd nek mi sutra pošalje na PVT šta sam sve propustio jer sam stvarno u gužvi. Pa od sutra krećem punom parom napred! :))))
ziljavci jedni...
:)
mawa, kad bi mi se makla iz prostorija stranke, potpuno bih počinuo, idi na glavni nalog, aj' polako.
Ja sam protiv dok ne okači ziljavu sliku.
Ja iMaM rOzE aIr MaX :*
UA SEKTAŠI!
mawa, kad bi mi se makla iz prostorija
stranke, potpuno bih počinuo, idi na glavni nalog, aj' polako.
Amin.
Ja iMaM rOzE aIr MaX :*
Sta sve od ovoga necu cut'. :D
MoZhEtE Da N@m PljyNetE PoD pRoZoR Da Mi Se KliZaJy yDwARaChi!!!!
Pa je l' sam ziljav ili nisam?! :D Trebali bi za monarha da me izaberete..lololo