Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mogu li ja da volontiram po kazni? Juče sam u Teranovi uzela farke, ne da su uske i šljokičaste... Ali važno da ću biti ziljava. :)
Izmanipulisana maso! Ostavite se Ziljave demagogije! Teranova čelnici samo žele klasnu razliku, i vaš novac da uvoze roze majice sa šljokicama iz Bangladeša! Dodjite u SSV, jer vam mi obećavamo ravnopravnost i kolektivni prosperitet!
aw 0w0 je m0j gwawni nawog :D
Ovu zadržite! :D
zasht0 nik0 necxe da me pwimi u stwanku :'(
A u kurac više smorilo me da pišem ko bolid a i mare je objasnio ovim postom da je mnogo ziljaviji nego ja lololololo
Ja sinoć nisam vidio neke postove, otišao sam da spavam... Što se tiče Dekija, ima i moj glas za ulazak u stranku, sviđa mi se način na koji razmišlja, kao i njegova ziljavost pokazana na slici... A za zamjenika biram Mrs. Jackson, iliti Mršu... :)
Mogu li ja da volontiram po kazni? Juče sam u Teranovi uzela farke, ne da su uske i šljokičaste... Ali važno da ću biti ziljava. :)
Samo priloži sliku i primljena si, ipak si dokazana, tj ja te znam :p
Samo priloži sliku i primljena si, ipak si dokazana, tj ja te znam :p
lololo nema preko veze :P moramo svi da izglasamo :)
Јел се то мени чини или је Душан у ствари мања насха? лолололо
Izmanipulisana maso! Ostavite se Ziljave demagogije! Teranova čelnici samo žele klasnu razliku, i vaš novac da uvoze roze majice sa šljokicama iz Bangladeša! Dodjite u SSV, jer vam mi obećavamo ravnopravnost i kolektivni prosperitet!
pre 3 sata
mawa nasha
aw 0w0 je m0j gwawni nawog :D
pre 3 sata
Shanzamm
Ovu zadržite!
ROFLovao sam kada sam ovo pročitao :)
Milica Ninka i Reme su glasali ZA Džankija.
SMarko i ja smo i dalje uzdržani dok ne vidimo sliku.
Baba (Milica), Smarko, StefanKostić, Ninka su glasali ZA Dekija.
Reme, brate, mogao si se i ti izjasniti :)
Ali mislim da neće biti nikakvih problema.
Nego ajd nek mi sutra pošalje na PVT šta sam sve propustio jer sam stvarno u gužvi. Pa od sutra krećem punom parom napred!
Obavešten si :)
Prvo mora slika. Po mogućstvu, u istim farkama. :)
Ne odradih onaj fotosešn, jer me fon malo jebe...
Ali sam naleteo na neke f0tkitz3 u kompu, pa će uskoro biti puštene u promet... :)
Marcipan, očekujemo tvoju sliku da bi otpočeli sa glasanjem :)
Želim da kažem da istupam iz stranke, ne iz razlog što nisam ziljav, već iz razloga što nemate ciljeve kakve ja imam na umu. Pozdrav za sve drugove i drugarice.
Nek' ti je sa srećom mladi pinki, želimo ti sve najbolje u Sovjetskoj Partiji, iako nećete uspjeti da se probijete na vlast pored nas...
Želim da kažem da istupam iz stranke, ne iz razlog što nisam ziljav, već iz razloga što nemate ciljeve kakve ja imam na umu. Pozdrav za sve drugove i drugarice.
Kakve ciljeve očekuješ? I kako mi da znamo šta ti je na umu? Predložiš nešto bre, ne možemo svima da čitamo misli...
Počinje ziljavština :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216220_2004340109749_1281011452_2422566_1581878_n.jpg
Стоп класном режиму, једнакост свима! :)