Ziljava stranka Vukajlije

1. Mogu li ja da volontiram po kazni? Juče sam u Teranovi uzela farke, ne da su uske i šljokičaste... Ali važno da ću biti ziljava. :)

2. Izmanipulisana maso! Ostavite se Ziljave demagogije! Teranova čelnici samo žele klasnu razliku, i vaš novac da uvoze roze majice sa šljokicama iz Bangladeša! Dodjite u SSV, jer vam mi obećavamo ravnopravnost i kolektivni prosperitet!

3. aw 0w0 je m0j gwawni nawog :D

4. zasht0 nik0 necxe da me pwimi u stwanku :'(

5. A u kurac više smorilo me da pišem ko bolid a i mare je objasnio ovim postom da je mnogo ziljaviji nego ja lololololo

6. Ja sinoć nisam vidio neke postove, otišao sam da spavam... Što se tiče Dekija, ima i moj glas za ulazak u stranku, sviđa mi se način na koji razmišlja, kao i njegova ziljavost pokazana na slici... A za zamjenika biram Mrs. Jackson, iliti Mršu... :)

7. marcipan
    Mogu li ja da volontiram po kazni? Juče sam u Teranovi uzela farke, ne da su uske i šljokičaste... Ali važno da ću biti ziljava. :)

Samo priloži sliku i primljena si, ipak si dokazana, tj ja te znam :p

8. marcipan
    Mogu li ja da volontiram po kazni? Juče sam u Teranovi uzela farke, ne da su uske i šljokičaste... Ali važno da ću biti ziljava. :)

Samo priloži sliku i primljena si, ipak si dokazana, tj ja te znam :p

9. lololo nema preko veze :P moramo svi da izglasamo :)

10. Јел се то мени чини или је Душан у ствари мања насха? лолололо

11. Shanzamm
    Izmanipulisana maso! Ostavite se Ziljave demagogije! Teranova čelnici samo žele klasnu razliku, i vaš novac da uvoze roze majice sa šljokicama iz Bangladeša! Dodjite u SSV, jer vam mi obećavamo ravnopravnost i kolektivni prosperitet!

pre 3 sata

mawa nasha
    aw 0w0 je m0j gwawni nawog :D

pre 3 sata

Shanzamm
    Ovu zadržite!

ROFLovao sam kada sam ovo pročitao :)

Milica Ninka i Reme su glasali ZA Džankija.
    SMarko i ja smo i dalje uzdržani dok ne vidimo sliku.

Baba (Milica), Smarko, StefanKostić, Ninka su glasali ZA Dekija.
    Reme, brate, mogao si se i ti izjasniti :)

Ali mislim da neće biti nikakvih problema.

Reme
    Nego ajd nek mi sutra pošalje na PVT šta sam sve propustio jer sam stvarno u gužvi. Pa od sutra krećem punom parom napred!

Obavešten si :)

12. marcipan

Prvo mora slika. Po mogućstvu, u istim farkama. :)

13. Ne odradih onaj fotosešn, jer me fon malo jebe...
    Ali sam naleteo na neke f0tkitz3 u kompu, pa će uskoro biti puštene u promet... :)

14. Marcipan, očekujemo tvoju sliku da bi otpočeli sa glasanjem :)

15. Želim da kažem da istupam iz stranke, ne iz razlog što nisam ziljav, već iz razloga što nemate ciljeve kakve ja imam na umu. Pozdrav za sve drugove i drugarice.

16. Nek' ti je sa srećom mladi pinki, želimo ti sve najbolje u Sovjetskoj Partiji, iako nećete uspjeti da se probijete na vlast pored nas...

17. marko_pinki
    Želim da kažem da istupam iz stranke, ne iz razlog što nisam ziljav, već iz razloga što nemate ciljeve kakve ja imam na umu. Pozdrav za sve drugove i drugarice.

Kakve ciljeve očekuješ? I kako mi da znamo šta ti je na umu? Predložiš nešto bre, ne možemo svima da čitamo misli...

18. Стоп класном режиму, једнакост свима! :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.