Ziljava stranka Vukajlije

1. Uh, Stefane... :briše znoj sa čela: lolo

2. Uh, Stefane... :briše znoj sa čela: lolo

:namiguje i gricka čačkalicu: :D

3. ДВОЙНОЕ ПРОНИКНОВЕНИЕ!!!

4. Zamolio bih nekoga da mi pošalje male slike za prvu stranu, jer sam skoro spalio imageshack od silnog jebavanja sa aploudom. :) Hvala unapred,
    predsednik stranke,
    Reme.

5. Sta je bre ovo?! Ribe, hvalite nas kako smo lepi! Izgleda da ce samo Baba da dobije poljupce, zagrljaje, i ostale zajebanije stvari koje idu uz to 3:) ^_^ :* <3 Hihihi WoLiM WaS bReEeJ!! cmokitj. Black XS tece mojim nafuranim venama!!! Mrste dlakavi ljudi!! PuShItE nam!

6. Ziljavi moji prijatelji,da li sam ja u stranci ili ne ? Zilj Hajl ^_^

7. Izgleda da ce samo Baba da dobije poljupce, zagrljaje, i ostale zajebanije stvari koje idu uz to 3:) ^_^ :* <3

ah, sve za mene!!! mwa!!!

8. Auh.... Pobijedi me u tren...

9. Другарице Бако по каквим се ти то вукојебинама вуцараш?
    И ја ти лепо рекох да си за СПВ кад си ко другови Партизани који једноставно нису волели путеве ;)

10. 3:) ^_^ :* <3 Hihihi WoLiM WaS bReEeJ!! cmokitj. Black XS tece mojim nafuranim venama!!! Mrste dlakavi ljudi!! PuShItE nam!

Zaboravio si da dodaš "obrijana muda"

Deki_PD
    Ziljavi moji prijatelji,da li sam ja u stranci ili ne ? Zilj Hajl ^_^

Reme, brate, izjasni se više, da ne čeka čovek...

11. Bila sam u poseti Železniku. Za devojku iz blokova to je najbliže prirodi što ću ikad videti xD
    A ti mali prestani da vrbuješ da ti ne izvučem uši! :P

12. A ti mali prestani da vrbuješ da ti ne izvučem uši! :P

СМ и те форе ;)
    А Железник јесте вукојебина, био сам пар пута и то су ми најгора искуства у животу :)
    Него дођи ти код нас и обећавамо ти Министарство за Нови Београд :Д

13. Ali ti ne razumeš, to nije opredeljenje, ja sam ROĐENA ZILJAVA!!!

14. baba i dalje si utegnuta ko trkacki konj

15. Ali ti ne razumeš, to nije opredeljenje, ja sam ROĐENA ZILJAVA!!!

Можеш и код нас да будеш зиљава, ето ако оћеш можеш да добијеш министарство зиљавости не мора да буде за Нови Београд... :Д

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.