Ziljava stranka Vukajlije

1. Uh, Stefane... :briše znoj sa čela: lolo

2. Uh, Stefane... :briše znoj sa čela: lolo

:namiguje i gricka čačkalicu: :D

3. ДВОЙНОЕ ПРОНИКНОВЕНИЕ!!!

4. Zamolio bih nekoga da mi pošalje male slike za prvu stranu, jer sam skoro spalio imageshack od silnog jebavanja sa aploudom. :) Hvala unapred,
    predsednik stranke,
    Reme.

5. Sta je bre ovo?! Ribe, hvalite nas kako smo lepi! Izgleda da ce samo Baba da dobije poljupce, zagrljaje, i ostale zajebanije stvari koje idu uz to 3:) ^_^ :* <3 Hihihi WoLiM WaS bReEeJ!! cmokitj. Black XS tece mojim nafuranim venama!!! Mrste dlakavi ljudi!! PuShItE nam!

6. Ziljavi moji prijatelji,da li sam ja u stranci ili ne ? Zilj Hajl ^_^

7. Izgleda da ce samo Baba da dobije poljupce, zagrljaje, i ostale zajebanije stvari koje idu uz to 3:) ^_^ :* <3

ah, sve za mene!!! mwa!!!

8. Auh.... Pobijedi me u tren...

9. Другарице Бако по каквим се ти то вукојебинама вуцараш?
    И ја ти лепо рекох да си за СПВ кад си ко другови Партизани који једноставно нису волели путеве ;)

10. 3:) ^_^ :* <3 Hihihi WoLiM WaS bReEeJ!! cmokitj. Black XS tece mojim nafuranim venama!!! Mrste dlakavi ljudi!! PuShItE nam!

Zaboravio si da dodaš "obrijana muda"

Deki_PD
    Ziljavi moji prijatelji,da li sam ja u stranci ili ne ? Zilj Hajl ^_^

Reme, brate, izjasni se više, da ne čeka čovek...

11. Bila sam u poseti Železniku. Za devojku iz blokova to je najbliže prirodi što ću ikad videti xD
    A ti mali prestani da vrbuješ da ti ne izvučem uši! :P

12. A ti mali prestani da vrbuješ da ti ne izvučem uši! :P

СМ и те форе ;)
    А Железник јесте вукојебина, био сам пар пута и то су ми најгора искуства у животу :)
    Него дођи ти код нас и обећавамо ти Министарство за Нови Београд :Д

13. Ali ti ne razumeš, to nije opredeljenje, ja sam ROĐENA ZILJAVA!!!

14. baba i dalje si utegnuta ko trkacki konj

15. Ali ti ne razumeš, to nije opredeljenje, ja sam ROĐENA ZILJAVA!!!

Можеш и код нас да будеш зиљава, ето ако оћеш можеш да добијеш министарство зиљавости не мора да буде за Нови Београд... :Д

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.