Ziljava stranka Vukajlije

1. Другови зиљавци, морам да вас обавестим да вас је један од ваших вођа и идејних твораца ваше партије издао. Друг Стефан Костић, ако му је то уопште и име, на својем је блогу (посхто је децхко блогер) поставио коментар следећег садржаја:

Ja sam fancer. To nema nikakve veze sa pravopisom. Ziljavost i fancy nisu isto.

Чиме је практично признао да није зиљавац и да је издао иеологију ваше партије. Сада када видите ко вас води опаметите се и пређите на праву страну у Совјетску партију Вукајлије.

Прилог линк: http://stefankostic.blog.com/2011/04/08/na-mladima-svet-ostaje-pisi-propalo/

Шеф НКВД-а и преобратилац зиљаваца на праву страну
    Друг Л0Л

2. e msm dosta je bilo sektaši, ja jesam SVEZILJ, ali imam sekirče, ne terajte me da ga upotrebim >.<
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168714_187604037937447_100000635554306_515311_3127303_n.jpg

3. L0L
    Другови зиљавци, морам да вас обавестим да вас је један од ваших вођа и идејних твораца ваше партије издао. Друг Стефан Костић, ако му је то уопште и име, на својем је блогу (посхто је децхко блогер) поставио коментар следећег садржаја:

Ja sam fancer. To nema nikakve veze sa pravopisom. Ziljavost i fancy nisu isto.
    Чиме је практично признао да није зиљавац и да је издао иеологију ваше партије. Сада када видите ко вас води опаметите се и пређите на праву страну у Совјетску партију Вукајлије.

Taj komentar je, kao što se vidi, nastao pre same stranke, kao i dotični tekst.

Pročitaj tekst, pa ćeš skapirati o čemu se radi. Za stranku je reč "ziljavo" uzeta iz sprdnje, ali je vremenom postalo ozbiljno.
    Mi smo fensi napravili ziljavim. ZILJAVOST JE NAŠA KREACIJA!
    Mi smo napravili ziljavost ovim što je danas. Mi smo je uzdigli na božanski nivo.

I zato molim članove drugih partija da prekinu sa pokušajima sabotiranja naše stranke. Ali opet, ovim frekventnim pokušajima sabotiranja samo priznajete da smo jači od vas i da po svaku cenu i po svaku prevaru hoćete da nas uništite.
    Bezuspešno, otrcani socijalisti, bezuspešno.
    ZILJ HAJL!

4. Ova vaša ziljavost nema neke veze sa okularnim defektima? Ako nema mogu li da vam se pridružim? :)

5. Djulo, tebe cekamo! Primljena si. lolo

6. Đulo, samo si ti nedostajala! Đula ima moj glas! :)

7. Ja, kao zamenik istaknutog i najziljavijeg clana ove stranke- BičaBožijeg, sa velikim zadovoljstvom dajem svoj glas Đuli i Komercijalnom Predahu. :mwax wOlIm WaS PoOnOo :** <3

8. Epp, imaš i moj glas, uz zahtjev za linkom ka tvom fejsbuku, koji bi trebala da proslijediš u moj inbox, kako bi povećala šanse za ulazak u stranku... Za đulu važi isto...hahahahaha :)

9. da li sam ja primljen u stranku?
    ZILJ HAJL!

10. Ninkoviću, kad dobiješ, pošalji i meni. lolo

11. Ako dobijem, mladi Miletiću, ako dobijem... Ova ziljavština više ni vlast ne sluša... :)

12. Dobićeš. Lep si čovek. Sve bi' ja to u kozmetički salon na kompletnu depilaciju, pa da vide šta ih je snašlo. Enemi, imaš glas i od mene.

13. Glasam za komercijalu i Đulu.

eeeeee Pako i Ninka, koji ste vi nemači pojma... Ove dve slike su bile i veše nego dovoljne da im nađem profile... :)

Aj sad, ko me više voli? :D

14. Ti i tvoje kopiranje i dodavanje na link :D lolo

15. Mladi Kostiću, ja ne molim za linkove, to si od ranije trebao da znaš. Ti ako hoćeš, a siguran sam da hoćeš, pošalji ih svom koleZi ministu... A ako nećeš, šta je tu je, život je nekom majka, nekom maćeha. Plus što se uzdam u naše koleginice da će ispasti kolegijalne i dostaviti linkove lololo :)

16. Komercijali sam poslao zahtev još pre mesec dana... I dalje sam na čekanju... Pu!! lolo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.