Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To je zato što si preziljav za nju :)
To je! Zapusticu obrve i pusticu bradu.. lolo
Glasanje za Đulu nije potrebno.
Nakon uvida u njene fotografije, 2 ministra i zamenik mogu slobodno da konstatuju da je PRIMLJENA.
Pored toga, primljena je i komercijala, jer smo upoznati sa njenim ranijim radovima na sajtu.
Poruka budućim članovima: Od ovakvih učite, majku vam... :)
TO!
Vas dve ste primljene!
Primljene. Obje.
Pako Rabanović je špijun!
Dokazi. lolo
ot'so pako xD
ZILJ HAJL!
E, Stefane, Stefane sjeb'o si se što si spamovao :P
Au, Stefane, zajebavaš me da si imao duplaka za lajkovanje, i još spemovao naokolo? Daamn...
Šta je ovo, ne širi se stranka?
Zilj 'ajl!
el mogu i ja da uletim pa posle da vam jebem ribe?
djembeli
Hoćeš li odjebati? Ideš mi na kurac.
ti si mi prvi na spisku, mwa
djembeli
Ето другови ко вас води - лик са дуплим за лајковање... Боље ви пређите на праву страну, прођите кроз Голи оток и живите срећно и берићетно у комунистичком друштву на Вукајлији...
L0L-e, ako se ovako nastavi, moŽda vam se i pridružim, ovo zamire. :)
Друже Пранк ја вам кажем нисте ви још толико заглибили у ову колотечину коју зову странком. :)
Koliko vas tamo zna ruski? :)
Па половично има оних који знају и оних који су били приморани да у школи уче окупаторске језике па сад полако учимо :)