To je zato što si preziljav za nju :)
To je! Zapusticu obrve i pusticu bradu.. lolo
Glasanje za Đulu nije potrebno. Nakon uvida u njene fotografije, 2 ministra i zamenik mogu slobodno da konstatuju da je PRIMLJENA.
Pored toga, primljena je i komercijala, jer smo upoznati sa njenim ranijim radovima na sajtu.
Poruka budućim članovima: Od ovakvih učite, majku vam... :)
TO!
Vas dve ste primljene!
Primljene. Obje.
Pako Rabanović je špijun!
Dokazi. lolo
ot'so pako xD
ZILJ HAJL!
E, Stefane, Stefane sjeb'o si se što si spamovao :P
Au, Stefane, zajebavaš me da si imao duplaka za lajkovanje, i još spemovao naokolo? Daamn... Šta je ovo, ne širi se stranka?
Zilj 'ajl!
el mogu i ja da uletim pa posle da vam jebem ribe?
djembeli
Hoćeš li odjebati? Ideš mi na kurac.
ti si mi prvi na spisku, mwa
Ето другови ко вас води - лик са дуплим за лајковање... Боље ви пређите на праву страну, прођите кроз Голи оток и живите срећно и берићетно у комунистичком друштву на Вукајлији...
L0L-e, ako se ovako nastavi, moŽda vam se i pridružim, ovo zamire. :)
Друже Пранк ја вам кажем нисте ви још толико заглибили у ову колотечину коју зову странком. :)
Koliko vas tamo zna ruski? :)
Па половично има оних који знају и оних који су били приморани да у школи уче окупаторске језике па сад полако учимо :)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
To je zato što si preziljav za nju :)
To je! Zapusticu obrve i pusticu bradu.. lolo
Glasanje za Đulu nije potrebno.
Nakon uvida u njene fotografije, 2 ministra i zamenik mogu slobodno da konstatuju da je PRIMLJENA.
Pored toga, primljena je i komercijala, jer smo upoznati sa njenim ranijim radovima na sajtu.
Poruka budućim članovima: Od ovakvih učite, majku vam... :)
TO!
Vas dve ste primljene!
Primljene. Obje.
Pako Rabanović je špijun!
Dokazi. lolo
ot'so pako xD
ZILJ HAJL!
E, Stefane, Stefane sjeb'o si se što si spamovao :P
Au, Stefane, zajebavaš me da si imao duplaka za lajkovanje, i još spemovao naokolo? Daamn...
Šta je ovo, ne širi se stranka?
Zilj 'ajl!
el mogu i ja da uletim pa posle da vam jebem ribe?
djembeli
Hoćeš li odjebati? Ideš mi na kurac.
ti si mi prvi na spisku, mwa
djembeli
Ето другови ко вас води - лик са дуплим за лајковање... Боље ви пређите на праву страну, прођите кроз Голи оток и живите срећно и берићетно у комунистичком друштву на Вукајлији...
L0L-e, ako se ovako nastavi, moŽda vam se i pridružim, ovo zamire. :)
Друже Пранк ја вам кажем нисте ви још толико заглибили у ову колотечину коју зову странком. :)
Koliko vas tamo zna ruski? :)
Па половично има оних који знају и оних који су били приморани да у школи уче окупаторске језике па сад полако учимо :)