Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
L0L-e, ako se ovako nastavi, moŽda vam se i pridružim, ovo zamire. :)
Jezik pregriz'o, sto bi babe rekle!
Zar posle toliko zilja da nas napustis?
L0Le, realno, smorio si. :D
Milice, ne trudiš se da me zadržiš. Potrudi se malo, ja se ovde lomim samo zbog tebe! :)
samo zbog tebe! :)
lolololo
Ma nije mene bilo od srijede, zato je ovako mrtvo. :D
Evo, uskoro cu se sastavit' s netom, ili bar ja tako mislim, pa cu da ziljavim jos vise. :D
Другарице Милице јебига хД
Друже Пранк нису они заслужили да трошиш више време на њих, кад се тако ноншалантно понашају на вест да их напуштате :)
I ja od srede ne zalazim u prostore stranke. :)
Ma, kad se sastaviš, onda dolazim i ja ovde, ipak...:)
PM EDIT: L0L-e, Milica mi je srce otela! Zilj power! Kad ona ode, idem i ja. :D
трошиш више време на њих, кад се тако ноншалантно понашају на вест
да их напуштате :)
Neistina! Odje sam samo ja i ja se trudim da ga zadrzimo.
Nego, nego, pa ko će nego ti?
Pa da, nece valjda Stefan Kostic. :D
Другарице Милице ајде и ти код нас, можеш да будеш министарка за зиљ :)
'Oće boli ga kurac. :D
http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg
Pozdrav svim ziljavcima i onim ostalima...
Realno... :P
Time samo pokazuješ koliko je vaša stranka slaba, i prikazuješ sovjete kao osobe koje žele da ti isperu mozak (što, faktički, i jeste istina ;) )...
To je tužna istina... Ali ipak, bolje da ne pripadamo ni jednoj stranci nego da se pridružimo onim komunjarama, koji su vođeni pogrešnim idealima! :D
Druze L0Le, ja sam odje vec ministarka, cak jedina zeMska u ministarstu, i ne bih ti to mijenjala ni za mjesto predsjednika u tvojoj stranci. :D
Пу пу пу помери се с места немој да те чује другарица Кристин па да пре времена завршиш на голом отоку. Она је једина права председница СПВ-а.
А сад ћу (за вечерас) напустити ову жиљаву тему!
Radujem se tome.
Brate kako je to glupo, pa što bi se neko odrekao funkcije u ZILJavoj stranci samo da bi u nekoj manje ziljavoj bio ministar za taj isti zilj. Mislim stvarno... I ne znam zašto nas više zamarate s tim vašim strankama, gori ste od Tome i svih onih ne-ziljavih ljudi koji nemaju ukusa za oblačenje a ovde svi znamo da je to najvažnije. ko zna kako vi tamo sklapate boje u tim drugim strankama, ne bih se igrala s tim...
drugim strankama, ne bih se igrala s
tim...
Sto me ova Baba proziva. :D
Ma ponasaju se k'o da je ovo stvarnost, k'o da ce im ta partija 'leba donijeti.
Hahaha naravno da te ne prozivam, samo odgovorno tvrdim da je NAŠA stranka modno najosvešćenija a to je, morate priznati u ova plitka vremena, najvažnije!!! ;)
Brate kako je to glupo, pa što bi se neko odrekao funkcije u ZILJavoj stranci samo da bi u nekoj manje ziljavoj bio ministar za taj isti zilj. Mislim stvarno... I ne znam zašto nas više zamarate s tim vašim strankama, gori ste od Tome i svih onih ne-ziljavih ljudi koji nemaju ukusa za oblačenje a ovde svi znamo da je to najvažnije. ko zna kako vi tamo sklapate boje u tim drugim strankama, ne bih se igrala s tim...
Zar ti je već puk'o kurac? :)
Ljudi, mi imamo mnogo više devojaka u stranci, i to mnogo lepših. Danas primismo još dve. Zatim, od poznatijih članova imamo Smarka, Kostića, Dankana, Caru, mene i još par neverovatnih članova. Pustite ih, neka im njihova gej stranka! Ko ode iz zagrljaja ovih devojaka u leglo gejizma, nek zna da je šupak meraklija!
Jer pogledajte devojke u stranci:
Nadžak, milica, lik it gud, nanja, dopia, KP, Đulu, Džeksonovu....