Ziljava stranka Vukajlije

1. PrankMaster°
    L0L-e, ako se ovako nastavi, moŽda vam se i pridružim, ovo zamire. :)

Jezik pregriz'o, sto bi babe rekle!
    Zar posle toliko zilja da nas napustis?

L0Le, realno, smorio si. :D

2. Milice, ne trudiš se da me zadržiš. Potrudi se malo, ja se ovde lomim samo zbog tebe! :)

3. Milice, ne trudiš se da me zadržiš. Potrudi se malo, ja se ovde lomim
    samo zbog tebe! :)

lolololo
    Ma nije mene bilo od srijede, zato je ovako mrtvo. :D
    Evo, uskoro cu se sastavit' s netom, ili bar ja tako mislim, pa cu da ziljavim jos vise. :D

4. Другарице Милице јебига хД
    Друже Пранк нису они заслужили да трошиш више време на њих, кад се тако ноншалантно понашају на вест да их напуштате :)

5. I ja od srede ne zalazim u prostore stranke. :)
    Ma, kad se sastaviš, onda dolazim i ja ovde, ipak...:)

PM EDIT: L0L-e, Milica mi je srce otela! Zilj power! Kad ona ode, idem i ja. :D

6. Друже Пранк нису они заслужили да
    трошиш више време на њих, кад се тако ноншалантно понашају на вест
    да их напуштате :)

Neistina! Odje sam samo ja i ja se trudim da ga zadrzimo.

7. Nego, nego, pa ko će nego ti?

8. Pa da, nece valjda Stefan Kostic. :D

9. Другарице Милице ајде и ти код нас, можеш да будеш министарка за зиљ :)

10. 'Oće boli ga kurac. :D

11. http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg

Pozdrav svim ziljavcima i onim ostalima...

L0Le, realno, smorio si. :D

Realno... :P
    Time samo pokazuješ koliko je vaša stranka slaba, i prikazuješ sovjete kao osobe koje žele da ti isperu mozak (što, faktički, i jeste istina ;) )...

ovo zamire. :)

To je tužna istina... Ali ipak, bolje da ne pripadamo ni jednoj stranci nego da se pridružimo onim komunjarama, koji su vođeni pogrešnim idealima! :D

12. Druze L0Le, ja sam odje vec ministarka, cak jedina zeMska u ministarstu, i ne bih ti to mijenjala ni za mjesto predsjednika u tvojoj stranci. :D

13. Пу пу пу помери се с места немој да те чује другарица Кристин па да пре времена завршиш на голом отоку. Она је једина права председница СПВ-а.

А сад ћу (за вечерас) напустити ову жиљаву тему!

14. А сад ћу (за вечерас) напустити ову жиљаву тему!

Radujem se tome.

15. Brate kako je to glupo, pa što bi se neko odrekao funkcije u ZILJavoj stranci samo da bi u nekoj manje ziljavoj bio ministar za taj isti zilj. Mislim stvarno... I ne znam zašto nas više zamarate s tim vašim strankama, gori ste od Tome i svih onih ne-ziljavih ljudi koji nemaju ukusa za oblačenje a ovde svi znamo da je to najvažnije. ko zna kako vi tamo sklapate boje u tim drugim strankama, ne bih se igrala s tim...

16. ko zna kako vi tamo sklapate boje u tim
    drugim strankama, ne bih se igrala s
    tim...

Sto me ova Baba proziva. :D
    Ma ponasaju se k'o da je ovo stvarnost, k'o da ce im ta partija 'leba donijeti.

17. Hahaha naravno da te ne prozivam, samo odgovorno tvrdim da je NAŠA stranka modno najosvešćenija a to je, morate priznati u ova plitka vremena, najvažnije!!! ;)

18. NadžakBaba
    Brate kako je to glupo, pa što bi se neko odrekao funkcije u ZILJavoj stranci samo da bi u nekoj manje ziljavoj bio ministar za taj isti zilj. Mislim stvarno... I ne znam zašto nas više zamarate s tim vašim strankama, gori ste od Tome i svih onih ne-ziljavih ljudi koji nemaju ukusa za oblačenje a ovde svi znamo da je to najvažnije. ko zna kako vi tamo sklapate boje u tim drugim strankama, ne bih se igrala s tim...

Zar ti je već puk'o kurac? :)

19. Ljudi, mi imamo mnogo više devojaka u stranci, i to mnogo lepših. Danas primismo još dve. Zatim, od poznatijih članova imamo Smarka, Kostića, Dankana, Caru, mene i još par neverovatnih članova. Pustite ih, neka im njihova gej stranka! Ko ode iz zagrljaja ovih devojaka u leglo gejizma, nek zna da je šupak meraklija!

20. Jer pogledajte devojke u stranci:
    Nadžak, milica, lik it gud, nanja, dopia, KP, Đulu, Džeksonovu....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.