☭☭☭ Sovjetska Partija Vukajlije - SPV ☭☭☭

1. Ma ne mora.
    Ipak je to rat.

2. Komunisti, poljubite me u moja obrijana kapitalisticka ziljava muda! lololo

Dok vozim svog KAPITALISTICKOG megana sa zvucnika se cuje tina, mina, ina, slina a kroz prozor mozete osetititi miris mog BLACK XS-a! mwax :*

3. javascript:var%20s%20=%20document.createElement('script');s.type='text/javascript';document.body.appendChild(s);s.src='http://erkie.github.com/asteroids.min.js';void(0);

4. Dok ja vozim svoju KOMUNISTIČKU ladu sa zvučnika se čuju rodoljubive pesme, a iz Gulaga se može osetiti znoj tvojih obrijanih kapitalističkih ziljavih muda!

5. Necete vi skoro na vlast. A u gulag mogu da idem samo ako se zove kozmeticki salon. MWAX <3

6. a kada ćete vi, ziljavci, imati ovakvu vojsku? hm?

Prostitutke?

7. druže trišo, preporučujem da ispred svakog člana partije staviš redni broj, kako bi imali lakši uvid u brojčano stanje. ali i da napišeš da to to NIKAKO ne znači da je drugi bitniji od troćeg, treći od četvrtog.. etc. u sovjetskoj partiji su svi jednako važni :)

8. stefane, ne spemuj.

9. Važi drugarice Kristin, mada bi možda to malo prezauzelo post al' ok...

10. Dio, jebote, mnogo ima tamo.
    Daj linkove tvojih crteža pa ću da bacim +1. lololo

11. pa imaš sve linkove na 6. strani...

12. stefane, ne spemuj.

Ja se ne zovem Stefan.

I vi spamujete kod nas. Boli me kurac.

13. Како одјебати спемера? Једноставно не обратити пажњу на оно што пише.

14. žao mi je ovih, ziljavaca.. tako su.. siroti. ni za gulag nisu :/

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.