☭☭☭ Sovjetska Partija Vukajlije - SPV ☭☭☭

1. Hej hej, Orke su sa vama. I mi smo protiv ziljavaca!

2. Ја се залажем за легализацију свих опојних средстава од : метамфетамина, бруфена, бисолвона па до кокаина и хеорина ако може то да уђе као једна од оних ствари које заступамо. САМО НЕК СЕ РОЛА САМО НЕК СЕ МРВИ :)

3. Ајде ето може и то природно, али бар да се укине затворска казна и за ове опијате већ само да се уведе друштвено корисни рад или како се већ зове.

4. Е јбг то ми баш није било у плану, али ако је тако, онда бар маријану легализујте а за остало ћемо се снаћи ...ло лололол

5. Pa valjda sam i ja neki general u KGB-u?!

6. 'Oću i general, kakav je to komunista na položaju a da nije general, molim vas da dobijem i tu funkciju...
    EDIT: General Dionovič, kako to lepo zvuči, zastrašujuće, ali lepo...

7. ја нећу да будем генерал, 'оћу да будем сирова снага. Али за то ви из КГБ-а морате да ми обезбедите зиљавце за интерогацију, демолирање, испитивање нових изума & иживљавање.

8. Naravno, sve će biti obezbeđeno...
    Druže Džela, ne skupljam, ali ako ne dobijem tu titulu stvarno ću se razočarati i u sistem i u sve...

9. Mogu li ja da vodim Specnaz?

10. E sad, moraš malo da se dokažeš, da se angažuješ u partiji :D

11. ја нећу да будем генерал, 'оћу да будем сирова снага. Али за то ви из КГБ-а морате да ми обезбедите зиљавце за интерогацију, демолирање, испитивање нових изума & иживљавање.

Друже Мићко ти си материјал за НКВД, уколико желиш идемо сутра у лов на зиљавце :Д
    Добродошао друже Урраде :)

12. Другови и другарице видим да напредујемо па ево нашао сам неке водке у подруму па да залијемо мало ако сте заинтересовани.
    http://perly.ru/wp-content/uploads/2008/01/vodka2.jpg

13. Stefane, 'ajde idi da čupaš obrve...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.