Prijava

Hej hej, Orke su sa vama. I mi smo protiv ziljavaca!

Ја се залажем за легализацију свих опојних средстава од : метамфетамина, бруфена, бисолвона па до кокаина и хеорина ако може то да уђе као једна од оних ствари које заступамо. САМО НЕК СЕ РОЛА САМО НЕК СЕ МРВИ :)

Ајде ето може и то природно, али бар да се укине затворска казна и за ове опијате већ само да се уведе друштвено корисни рад или како се већ зове.

Е јбг то ми баш није било у плану, али ако је тако, онда бар маријану легализујте а за остало ћемо се снаћи ...ло лололол

Pa valjda sam i ja neki general u KGB-u?!

'Oću i general, kakav je to komunista na položaju a da nije general, molim vas da dobijem i tu funkciju...
EDIT: General Dionovič, kako to lepo zvuči, zastrašujuće, ali lepo...

ја нећу да будем генерал, 'оћу да будем сирова снага. Али за то ви из КГБ-а морате да ми обезбедите зиљавце за интерогацију, демолирање, испитивање нових изума & иживљавање.

Naravno, sve će biti obezbeđeno...
Druže Džela, ne skupljam, ali ako ne dobijem tu titulu stvarno ću se razočarati i u sistem i u sve...

Mogu li ja da vodim Specnaz?

E sad, moraš malo da se dokažeš, da se angažuješ u partiji :D

ја нећу да будем генерал, 'оћу да будем сирова снага. Али за то ви из КГБ-а морате да ми обезбедите зиљавце за интерогацију, демолирање, испитивање нових изума & иживљавање.

Друже Мићко ти си материјал за НКВД, уколико желиш идемо сутра у лов на зиљавце :Д
Добродошао друже Урраде :)

Другови и другарице видим да напредујемо па ево нашао сам неке водке у подруму па да залијемо мало ако сте заинтересовани.
http://perly.ru/wp-content/uploads/2008/01/vodka2.jpg

Stefane, 'ajde idi da čupaš obrve...