☭☭☭ Sovjetska Partija Vukajlije - SPV ☭☭☭

1. Hej hej, Orke su sa vama. I mi smo protiv ziljavaca!

2. Ја се залажем за легализацију свих опојних средстава од : метамфетамина, бруфена, бисолвона па до кокаина и хеорина ако може то да уђе као једна од оних ствари које заступамо. САМО НЕК СЕ РОЛА САМО НЕК СЕ МРВИ :)

3. Ајде ето може и то природно, али бар да се укине затворска казна и за ове опијате већ само да се уведе друштвено корисни рад или како се већ зове.

4. Е јбг то ми баш није било у плану, али ако је тако, онда бар маријану легализујте а за остало ћемо се снаћи ...ло лололол

5. Pa valjda sam i ja neki general u KGB-u?!

6. 'Oću i general, kakav je to komunista na položaju a da nije general, molim vas da dobijem i tu funkciju...
    EDIT: General Dionovič, kako to lepo zvuči, zastrašujuće, ali lepo...

7. ја нећу да будем генерал, 'оћу да будем сирова снага. Али за то ви из КГБ-а морате да ми обезбедите зиљавце за интерогацију, демолирање, испитивање нових изума & иживљавање.

8. Naravno, sve će biti obezbeđeno...
    Druže Džela, ne skupljam, ali ako ne dobijem tu titulu stvarno ću se razočarati i u sistem i u sve...

9. Mogu li ja da vodim Specnaz?

10. E sad, moraš malo da se dokažeš, da se angažuješ u partiji :D

11. ја нећу да будем генерал, 'оћу да будем сирова снага. Али за то ви из КГБ-а морате да ми обезбедите зиљавце за интерогацију, демолирање, испитивање нових изума & иживљавање.

Друже Мићко ти си материјал за НКВД, уколико желиш идемо сутра у лов на зиљавце :Д
    Добродошао друже Урраде :)

12. Другови и другарице видим да напредујемо па ево нашао сам неке водке у подруму па да залијемо мало ако сте заинтересовани.
    http://perly.ru/wp-content/uploads/2008/01/vodka2.jpg

13. Stefane, 'ajde idi da čupaš obrve...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.