☭☭☭ Sovjetska Partija Vukajlije - SPV ☭☭☭

1. Лоле, знам ову слику, баш је кул.

Знате ви шта је било када је направљена трансибирска железница, и воз закаснио у ВЛадивосток?

2. Uglavnom nema problema dogovor ćemo praviti, pa videti šta će biti...

3. Šta je bilo ? Optužili radnike da nisu podmazali mašine ?

4. red, rad i disciplina.

5. Jašta, neg' ja sad za odistinski idem drugovi. Laku noć :)

6. i pobogu drugovi, čak nam i na fejzbuku ne valja ime. aman. nek taj koji je napravio fan pejdž lepo ispravi. kol'ko odma'.

7. hahahaha pa napravite :D

8. niso, možda imaš mene a nisi ni svestan toga :D

9. da li bi mogao da budem proglasen za oficijalnog masovnog uterivaca masovnog straha i isprobavaca narodnih WC-ova?
    i da li bi mogli da mi zigosete ovu sliku
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207495_1977181515569_1424065814_2239275_417293_n.jpg

10. Добар јутар друже Бонде :)
    Револуција није жеља појединца
    Револуција је неопходност већине!

11. Уважаемые товарищи, разрешите мне поприветствовать вас, делегатов "Sovjetska Partija Vukajlije", от имени коммунистов Kазани и пожелать всем Bам плодотворной и конструктивной работы и прошу присоединиться к вашей партии.

Да здравствует Советский Союз!

12. Наравно да може Друже Касперказ, сви су добро дошли :)

ЕДИТ: То је ако си питао да се учланиш, јер користим Гугл транслејтр јер нисам вичан у руском учио сам само окупаторске језике у школи :(

13. Hvala na dobrodošlici Druže LOL :)

EDIT: Da, između ostalog, zamolio sam za prijem u članstvo partije i pozdravio vas u ime komunista grada Kazanja.
    NJET okupatorskim jezicima! :)

14. Nema crvene boje kao izbor za pozadinu. Naša partija će to prepraviti!

15. То сам сад хтео да кажем :)

16. Приметих и ја пар грешака, нпр. мени у опису функције стоји шеф НКДВ-а уместо НКВД-а, затим за грб и слчно, али јебига не може се све лепо урадити.

17. Drugovi, gasimo našu Socijalističku Stranku i pridružujemo se vama u borbi protiv nepravde i nepotizma na Vukajliji!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.