Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Друже Урраде за твоју нову функцију ево један клип
http://www.youtube.com/watch?v=IPudCSsbHvI
:Д
ЕДИТ: Другарице Кристин јел то ваша слика на аватару?
Nego jel' dobijam projektile uz funkciju?
Наравно друже Урраде то се не доводи у питање, пројектили те већ чекају на положајима на Куби (окренути према прљавим капиталистима наравно ;))
Dobijaš cigare :)
ne znam da li ste svi videli ovu temu, kontam da jeste.. ali ono, možda neko, ipak, nije.
http://vukajlija.com/forum/teme/24147-gulag
Другарице Кристин или ме Сибирујете тј. ладите или нисте видели питање
Jeste, napaljeni druže L0Le :)
nisam videla pitanje, edi je odgovorio, ja sam :)
E Lole, Lole, u sred rata ti razmišljaš o onim stvarima, shame on you!
Шта је са вама другови, ја само питам :)
И сама она професорка што сам се свађо с њом око политике ми рекла на ходнику "Како ћеш у промене кад се бавиш тим стварима?" а ја блејо с рибом хД
Невезано за све - Дугарице Кристин ви сте веома добар пример пионирке совјетске револуције :)
L0L keršme. :))
Druže, providan si...:)
aj, aj, drugovi, hvala na lepim rečima, al' man'te mene, revolucija je bitna!
druže krisms, bravo :)
Ја константно пишем по клупи
СКОЈ;
Не праштамо, не зеборављамо, Не у НАТО;
Смрт једног је трагедија, смрт милиона је статистика; и слично, а седим са ултрадесничаром, и најбољи ми је ортак :Д
što se koalicije sa njima tiče (i sa bilo kim drugim), ja sam svoje rekla.
Da što se tiče koalcije u pravu ste nema ništa...
a vidi stvarno, da mi zemljak ne reče ne bih ni obratila pažnju o.0 jbte..
А и знак би било боље само додати а не овако са све овим црвеним, ако неко може то да одради било би баш куул :Д
ee, drugovi, ko radi taj i greši :D