☭☭☭ Sovjetska Partija Vukajlije - SPV ☭☭☭

1. http://www.youtube.com/watch?v=zRFXA4z7l7Y
    Прави пример пионира, искрен и поштен...
    ЖИВЕЛА СОВЈЕТСКА ВУКАЈЛИЈА!

2. Ne, ne, ne dajte meni da budem šef KGB-a!!!!!!!!!

3. Može i tako, samo da budem u KGB-u!

4. Другови вршим врбовање Зиљаваца који су блиски нашем циљу.
    А сад другови на своје радне задатке!

ПС: Тришо јел важи да мени иду она полиција, информбиро, Удба и тако то? ;)

5. Ja se skromno prijavljujem za funkciju partijskog degustatora hrane i pića. U slučaju da neko pokuša da otruje najvoljenijeg nam druga Trišu.

6. Ma Edi, nije to isto bre!

7. Budi ti nešto drugo, nemoj da mi rušiš sneška :D

8. Друже Дионовичу, све може да се разреши а да ничији снешко не страда. Само полако и сталожено и све у циљу напредка совјетске револуције :)

9. Druže Lole, napredak ravolucije je baš i razlog zašto sam se predložio za ovo mesto, kako bih mu doprineo svojim trudom i požrtvovanjem!

10. Postavio vas na prve moguće funkcije, LOL je šef NKDV-a prve tajne policije, a Dionovič KGB-a jurišne policije :)

11. Ok, NKVD i KGB su u suštini isto al' smo zato podelili funkcije da NKVD se bavi špijunima i špijuniranjem, a KGB lovom na demonstrante koji bi da ruše naš slavni poredak...

12. Дионович

Komunizam je sranje...

Предлажем гулаговање горенаведеног због горепоменутог коментара, сем ако не призна да је у датом моменту био заведен капиталистичко-империјалистичком пропагандом. Живео друг Триша!

13. Nisam mislio na izvorni komunizam, nego na ovaj naš propali, u Jugoslaviji... :)
    EDIT: Bedna kopija našeg!!!

14. Poziv na sud primljen, ići ću, ali i dalje ostajem pri svome:
    TITOV komunizam je sranje!!!

15. Ja, budi zamenik, ili šta god :)

16. Sve za partiju druže Trišo :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.