NOVO: Uplata Ktitora SMS-om

1. Jebem ti PDV, uplatio 200, imao oko 211 din. Poslao 3 puta sms, sva tri puta mi odbio, i sad sam spiskao svu kredu.

2. Ox digo kredit i uplatio ktitora. Ksa, ksa, ksa.

3. Ozgleda da trenutno ima problema. Ja sam poslao poruku, nisam dobio odgovor, a nisu mi ni sredili Kiću, tj Ktitora. Kaizene, molim za pomoć !

4. Pozdrav svima :)
    Ja evo malo da doprinesem ovoj temi :)

Postpaid korisnicima se ovaj iznos dodatno naplacuje na racun, tj ne ide u besplatne poruke te ce ovaj iznos biti prikazan u racunu.
    Sto se tice komsija, znam da se broj Telenor Srbije moze dopuniti vaucerom Telenor Crne Gore. Potrebno je ispratiti njihovo uputstvo za dopunu, a evo i skracene verzije:
    "(Pripejd korisnici od 1. jula 2007. mogu da dopune svoj račun vaučerima Telenor (Promonte) mreže u Crnoj Gori. Vaučeri se mogu naći u iznosima od 5, 10 i 25 €. Vrednost vaučera se prilikom dopune prebacuje u dinarsku protivvrednost, po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na mesečnom nivou.
    Korisnici treba da slede uputstva sa Telenor Crna Gora (Promonte) vaučera i da tajni kod pošalju na Telenor Crna Gora (Promonte) broj 148, a ne na Telenorov 912.)"
    Sto se tice MTS i VIP za njih nemam informacije :)

Pozdrav :)

5. Pa proveri kredit. :p

6. Pa ne zna Kaizen da l ti je skinuto, već ti.

7. aaaaaaaahahahahahhahahahahahahaahahaaaaaaaaaa

Čoveče, ti si moj heroj!

8. Ahahah.
    Za telenor je *311#

9. Brišem postove :p

10. Pu! Znao sam! Trebao sam na kvarno, da i ne primetite :p

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.